Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni,hogy jobban bízzon bennem a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 hónapja járok egy lánnyal,még nem élünk együtt.

Mivel mind a ketten szeretünk bulizni,discoba járni és még "fiatalok"(21L,29F) is vagyunk.

Megbeszéltük,hogy mindkettőnknek van havonta 1 szabad estéje amit a baráti társaságával önfeledten eltölthet.

Neki is vannak fiú barátai semmi problémám nincs ezzel,bízok benne.

Nekem is van egy lány haverom jóval a barátnőm előtt már ismertem.

Szóval ezzel a lány haverommal szoktam bulizni járni,már hosszú évek óta.

Mivel ő vidéki, nekem a lakásom pedig a városban van,ezért mikor bulizunk utána nálam szokott aludni,de külön szobában.

Én ebből sose csináltam a barátnőm előtt titkot, elejétől őszintén elmondtam.

A problémám az hogy a barátnőm megtudd őrülni a féltékenységtől.

Nem történik semmi táncikálunk a discoban,iszogatunk beszélgetünk.Csak egy haver aki történetesen lány.

2022. szept. 3. 08:02
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,még mindig nem ezt mondtam. Az együtt alvást fejezzétek be,nem a találkozást. Vagy nektek az egész barátságotok a havi egy együttalvásból áll? De mindegy,én feladom,már mondtam,te egyszerűen nem akarod érteni és ez tisztán látszik...
2022. szept. 3. 09:50
 32/52 A kérdező kommentje:

Érvelést

Értelmes hangvételű "vitát"

Ami nem azonos a vitatkozással.

De itt inkább csak támadást kap az ember.

Úgy gondolom

"Nem egy malomban őrlünk".

2022. szept. 3. 09:52
 33/52 A kérdező kommentje:

Nem alszunk együtt.

Külön szobában alszik.

2022. szept. 3. 09:54
 34/52 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon nehéz eset vagy,ha abból,hogy ne aludjatok együtt,azt szűrted le,hogy párkapcsolat után le kell mondani a haverokról...ez a kettő mikor volt egyenlő? Vagy nálad ez a haversághoz hozzátartozik,enélkül nem is működhet? Kezd kissé beteges lenni a ragaszkodásod az irányába,ezt magyarázzuk már,hogy ezért nem bízik benned a barátnőd. Ha valamiről ennyire nehéz lemondani (főleg úgy,hogy még csak nem is a személyről kell,mielőtt engem is kiforgatsz),akkor az problémás.
2022. szept. 3. 09:54
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

"Nem alszunk együtt.

Külön szobában alszik."

És? Attól még egy házban/lakásban. Van ajtó,simán át lehet menni. Honnan tudhatná a barátnőd,hogy ez így is van? Amiket eddig leírtál,én se venném be.

2022. szept. 3. 09:56
 36/52 A kérdező kommentje:

Bizalom,hűség az adott szó

Nekem ezek még jelentenek valamit.

Cserébe ezeket el is várom.

2022. szept. 3. 10:01
 37/52 anonim ***** válasza:
92%

Nem úgy tűnik,hogy neked ezek jelentenének valamit. Hiszen ha tényleg nem jelent neked semmi a haver,egyszerűen megmondanád,hogy hagyjátok abba az együttalvást,mert a barátnődet zavarja. Ez a minimum egy kapcsolatban,nem csak elvárni a másiktól mindig,hanem tenni is. Ez az,amit tőled nem látok. Csak elvárod,hogy a barátnőd megállás nélkül tűrjön,de ez nem elég,még örüljön is neki.

Holott az egészből érződik,hogy többek vagytok egymásnak a haverral,mert még ezt a havi egy ottalvást se vagy képes elengedni. Pedig ugyanúgy találkozhatnál vele,beszélhetnétek,csak máshol aludna. Te ehhez ragaszkodsz. Elég árulkodó. Itt már rég nem a barátnődet kell számonkérni,hogy hol a bizalom,hanem tenni érte,hogy bízzon benned.

2022. szept. 3. 10:06
 38/52 anonim ***** válasza:
92%
De mindegy,látom,téged nem érdekel igazán a "hogyan",csak azt akartad tudni,hogyan tudod rákényszeríteni,hogy elfogadja. Arra nem voltál kíváncsi,hogy te mit tudsz tenni a kapcsolatotok érdekében,hanem,hogy befektetett energia nélkül hogy lehetne ezt folytatni,hogy neked még a kisujjadat se kelljen érte mozdítani. Hát ne haragudj,de így sehogy....
2022. szept. 3. 10:11
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki az együtt alvásra helyezi a hangsúlyt, ami fontos kérdés ugyan, de hol marad a lelki része?

A barátnőd azért féltékeny, mert neki ez olyan érzés lehet, hogy ő kevés neked, kell egy másik lány akivel LELKIZEL, akivel mindenről lehet beszélgetni. Mert a barátnőddel nem lehet? Kell egy pótlék mellé?

Mert egy párkapcsolatban lévő nőnek ez jön le belőle. Az alvás témán kívül.

Ezzel csak a barátnődet alázod meg a női mivoltában.

Ezt te mint férfi nem fogod megérteni, de a nők értik. Mintha ő nem lenne elég jó neked....

Ezért sem hiszek a férfi-női barátságokban. Egyrészt az egyik előbb vagy utóbb többet akar (ahogy nálatok is volt), másrészt ezek a "barátságok" bekavarnak a majdani párkapcsolatba vagy egyenesen szakításhoz vezetnek. Nem arról van szó, hogy nem jó ember a haver csaj, hanem aki egy ilyen barátságba belekezd, az vegye figyelembe, hogy ez mindig egy konfliktusforrás lesz egy majdani párkapcsolatban.

Kevés ember van aki egy ilyen barátságot elnéz. Az esetek többségében akkor jön ez a verzió be, ha szexuálisan egyik fél sem vonzódik a másikhoz, és mindketten házasok/párkapcsolatban vannak. Akkor esetleg bejöhet az ilyen jellegű barátkozás.

2022. szept. 3. 10:13
 40/52 A kérdező kommentje:

39#

Végre köszönöm egy értelmes, intelligens ember.

Elmondta az érveit,nem támadóan amiről lehet társalgást "vitát"(ami nem azonos a vitatkozással)folytatni.

Hozzá teszem nem teljesen értek egyet az érveivel,de el tudom fogadom a másik véleményét,még akkor is, ha az különbözik az enyémtől.

2022. szept. 3. 10:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!