Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni,hogy jobban bízzon bennem a barátnőm?
8 hónapja járok egy lánnyal,még nem élünk együtt.
Mivel mind a ketten szeretünk bulizni,discoba járni és még "fiatalok"(21L,29F) is vagyunk.
Megbeszéltük,hogy mindkettőnknek van havonta 1 szabad estéje amit a baráti társaságával önfeledten eltölthet.
Neki is vannak fiú barátai semmi problémám nincs ezzel,bízok benne.
Nekem is van egy lány haverom jóval a barátnőm előtt már ismertem.
Szóval ezzel a lány haverommal szoktam bulizni járni,már hosszú évek óta.
Mivel ő vidéki, nekem a lakásom pedig a városban van,ezért mikor bulizunk utána nálam szokott aludni,de külön szobában.
Én ebből sose csináltam a barátnőm előtt titkot, elejétől őszintén elmondtam.
A problémám az hogy a barátnőm megtudd őrülni a féltékenységtől.
Nem történik semmi táncikálunk a discoban,iszogatunk beszélgetünk.Csak egy haver aki történetesen lány.
"Kevés ember van aki egy ilyen barátságot elnéz. Az esetek többségében akkor jön ez a verzió be, ha szexuálisan egyik fél sem vonzódik a másikhoz, és mindketten házasok/párkapcsolatban vannak. Akkor esetleg bejöhet az ilyen jellegű barátkozás."
Vagy ha a párkapcsolatban mindkét fél tojik a másikra és ez egyfajta ürügy a félrekacsintásra.
Igazából a kérdést azért írtam ki mert szombat van,és ez az a "szabad" szombatom.
Ma este 8-ra jön át a haver
( aki egy csaj)ilyenkor "alapozunk"beszélgetünk,zenét hallgatunk iszogatunk a nappaliban.
Majd éjfél után taxival bemegyünk a discoba.
Úgy tudnád elérni, hogy megbízhatóbban viselkedsz. A válaszaidból viszont kitűnik, hogy a barátnőd igényeit egyáltalán nem veszed figyelembe.
Sajnálattal nézek az ilyen lányokra, mint a barátnőd, nem ezt érdemelné.
Az egyetlen ember, akinek számít a véleménye, az a barátnőd, hiszen vele élsz kapcsolatban, vele vagy. Ha minden gyakorikérdéses a te véleményedet osztaná, akkor is.
Egyetértek a 39-essel, és én is ezt próbáltam korábban megfogalnazni.
Értem, hogy nem érsz hozzá úgy, nálad ennyi a hűség. Ez alap. Viszont a baj az, hogy vágysz rá, és folyton kiteszed magad ennek a helyzetnek. És a barátnőd joggal érezheti azt, hogy itt ez a másik lány, akit csodálsz, és kell neked, mert a barátnőddel nem lehet ilyen dolgokat csinálni, csak vele és neked ez a lány ezért különleges. De próbáltad már a barátnőddel megosztani inkább az életed ezen részét? Belevonni őt ezekbe az élményekbe, kalandokba?
Valamilyen szinten hasonlít a helyzet a szerető tartás érzelmi részére női szemszögből: a pasi valamit nem kap meg, úgy érzi, a párja nem elég különleges, és kintről próbálja behozni az izgalmat, pótolni az élményt. És a párja csak azt érzi, hogy ő nem elég, a másik fontosabb, a másik kapja a legszebb pillanatokat. A pár női tagja pedig csak stabilan van a nyugiban és amúgy jó ha van a hétköznapokban, amikor nincs izgalom. Mert amúgy saját magad is mondtad, hogy túl sok lenne a pörgés a másik lány mellett. Meg ugye a szerető is addig érdekes, amíg tiltott gyümölcs és csak a legjobb oldalát látod, az izgalmat. Aztán a hétköznapokban kiderül, hogy nem jobb.
Itt a lényeg nem a testiségen van, hanem hogy jobban csodálod a másikat, és a barátnődet alázod meg ezzel, kevésnek érezheti magát, nem az ideális nőnek. Ő a hétköznapi "feleség", de nem a nagy szerelem, az elérhetetlen, izgalmas "szerető".
Az lenne nekem sok h ott alszik, oldja meg máshogy.
Azért oké h nő barátok, nekem is van férfi, de ha van párom az ember visszavesz kicsit sztm.
A másik h te próbálkoztál is a csajnál és ő utasított vissza. Gondolom ezt is tudja a nőd?? Vagy ennyire nem vagy őszinte...
Gondolom neked se gond ha a nődnél néha ott alszik a haverja?
Szóval gáz.
N 30
Inkább örülj neki, hogy még mindig eltűri, mert a nők 99%-a biztos nem tűrné el. Főleg nem 25 felett, mikor már tapasztaltak pár dolgot és tudják, hogy nem nagyon létezik ellenkező neműek barátsága.
Tudod a barátnőd nő, tisztában van vele és tapasztalta is, hogy az összes haverja kikezdett már vele, mint ahogy te is kikezdtél ezzel a csajjal..
Ha fontosabb a haver mint a barátnőd… szerintem nem is szereted igazán. Én a partneremben ha kapcsolatban vagyok, feltételezni szoktam ha lenne házasság… nem ugródeszkának tekintem, ezért nem is bánok vele úgy! Hanem mint jövendőbelim” szeretném hogy legyen mert szeretem, nyílván nem helyeznék elé egy havert sem! És végképp nem csinálnék olyant, amivel tudom hogy megbántom.
Szerintem hagyd a lányt, talál ő még normálist maga mellé…
A haverod ha egy kicsit is tekintettel van rád, és van empátiája, beleélhetné magát hogy mit tenne ha vele lenne ilyen a pasija…
Teljesen érthető a barátnőd viselkedése!
A tiéd viszont érthetetlen…
Szakítottam azóta a barátnőmmel,tiszta bolond volt állandóan féltékenykedett.
Egyik éjjel arra ébredtem,hogy a telefonomban olvasgassa az üzeneteimet.
Úgyhogy eddig és ne tovább, megköszöntem neki az együtt töltött időt és másnap kiadtam az útját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!