Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ez az életmód mennyire lehet vonzó a modern nők számára?
Fiatal, még egész jó állapotban lévő nő, szintén fiatal férfival. Pár éves gyerek, ezen kívül közös albérlet. A nő természetesen nem dolgozik, otthon lebzsel egész nap. A gyereket játszótérre vinni neki derogál, szinte ki sem mozdulnak egész nap otthonról. A gyerek lakáson belül őrjöng és tombol napi szinten, akár este is. A nő a házimunkát valószínűleg nem látja el, mert a lakásból is bűz árad, a csikket és a szemét egy részét pedig nemes egyszerűséggel az utcára dobják az ablakból. A szemetet se viszi le csak kivágja az ajtó elé zsákokban, napokig bűzlik. Nem igazán főzhet, halmokban állnak az xxl-es pizzásdobozok is odakint. Tehát a nő gyakorlatilag semmit nem csinál, egész nap otthon van, és a férfi tartja el. Ezen kívül folyamatos az üvöltözés és a dráma, szóval az érzelmi igényei is ki vannak elégítve, heti szinten attól zeng a ház. Meg amikor rendelős autó jön, az is általában hozzá jön. Tehát nem dolgozik, nem neveli a gyereket, nem főz, nem látja el a házimunkát, minősíthetetlen módon balhézik, és sorra rendeli a netről a sok kacatot.
Mennyi ilyen nő lehet manapság az országban, aki így él? És hány nő élne így, ha megtehetné?

Nem találkoztam még ilyen életformában a környezetemben, pedig sokfelé éltem - Pesten, vidéken, lakótelepen, kertesházban.
Ez hol van amúgy?
Egyébként borzasztó. A gyereket sajnálom legjobban ebben a csodálatos kompániában, hogy ilyen anyja van.

5, miért van a kérdésedben említett férfi a nővel, akiről itt fröcsögsz?
Egyébként én apám is hasonló alak, mint amiről a 4-es írt, annyi a kivétel, hogy neki volt munkaviszonya. Azt képzelte világ életében, hogy neki annyi a dolga, hogy elmegy dolgozni reggel, aztán kész. Otthon mindent anyám, meg én csináltunk, apám azt sem tudta, mikor van pontosan a szülinapom. Anyám el is vált tőle, aztán apám értetlenkedett, hogy hát de miért kergült meg anyám hirtelen, meg most mi baja van...
Anyám is csak azért viselte el apámat, mert abban szocializálódott anno ő is, hogy ez normális, az ő anyja is aránytalanul sokat dolgozott az apjához képest. Szerencsére ő erős volt, és képes volt változtatni. A régi generáció kihal lassan, az újabb generációk meg sokkal kevésbé fogják elviselni az ilyen önfeljogosított heréket.

Dns-t, meg kezdeti lelkesedést. Aztán rájöttek biztos, hogy ez mégsem olyan jó buli, családban élni meg felelősséggel tartozni.
De azért nem hiszem, hogy több ilyen férfi van, mint ahogy#4 írja. Akkor a nők nem lehetnének gyesen például. Ki fogja eltartani a családot, ha a nő gyesen van, apa meg nem dolgozik? De a leírás második felével teljesen egyetértek. Még a mintaférjek közül is sokan vannak, akiknek fejtörést okoznak az ilyen kérdések, vagy egyáltalán bármi, ami a gyerek ellátásával kapcsolatos.
Nem tudom 6-os, én nem beszélgetek ilyen életfelfogású emberekkel. És az miért lenne fröcsögés, hogy leírtam róla az igazságot?
Nem igazán értelmezhető az utóbbi pár komment. A kérdésemben a férfi dolgozik a nő helyett is, aki cserébe otthon nem csinál semmit. Sőt, még balhézik is vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!