Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság ez az életmód mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez az életmód mennyire lehet vonzó a modern nők számára?

Figyelt kérdés

Fiatal, még egész jó állapotban lévő nő, szintén fiatal férfival. Pár éves gyerek, ezen kívül közös albérlet. A nő természetesen nem dolgozik, otthon lebzsel egész nap. A gyereket játszótérre vinni neki derogál, szinte ki sem mozdulnak egész nap otthonról. A gyerek lakáson belül őrjöng és tombol napi szinten, akár este is. A nő a házimunkát valószínűleg nem látja el, mert a lakásból is bűz árad, a csikket és a szemét egy részét pedig nemes egyszerűséggel az utcára dobják az ablakból. A szemetet se viszi le csak kivágja az ajtó elé zsákokban, napokig bűzlik. Nem igazán főzhet, halmokban állnak az xxl-es pizzásdobozok is odakint. Tehát a nő gyakorlatilag semmit nem csinál, egész nap otthon van, és a férfi tartja el. Ezen kívül folyamatos az üvöltözés és a dráma, szóval az érzelmi igényei is ki vannak elégítve, heti szinten attól zeng a ház. Meg amikor rendelős autó jön, az is általában hozzá jön. Tehát nem dolgozik, nem neveli a gyereket, nem főz, nem látja el a házimunkát, minősíthetetlen módon balhézik, és sorra rendeli a netről a sok kacatot.

Mennyi ilyen nő lehet manapság az országban, aki így él? És hány nő élne így, ha megtehetné?

tegnap 14:11
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Bocs de én csak élni szeretnék a saját lakásomban, nem mások bűzét, mocskát kerülgetni lépten nyomon. Meg a neveletlen gyereke őrjöngését és futkosását hallgatni. Az üvöltözésről és balhékról már nem is szólva. Te valami önkéntes ügyvédje vagy? Vagy miért velem kötekszel? És azért nem beszélek velük, mert ennyire tróger, alja módon élnek, általában ez előre jelez sok mindent. Semmi kedvem ahhoz, hogy jófej vagyok az ilyenekkel, aztán másnap már megkörnyékezzenek valami tuti biznisz stiklivel, vagy hogy rám járjanak kölcsön kéregetni.
tegnap 15:17
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Kevés ennyire igénytelen, semmittevő nő van. Én egyet sem ismerek (mondjuk alapvetően nem ilyen körökben mozgok, én is dolgozom nőként, és az összes nőismerősöm dolgozik, és a háztartást sem hanyagolják el, max. 1-2 rendetlenebb van, meg van, aki nem főz).
tegnap 15:24
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem “modern”, hanem putris.
tegnap 15:36
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
11, pedig a megoldás nem abban van, hogy itt kötözködsz másokkal, hanem, hogy velük beszélsz, akikkel neked bajod van. Most az az információ hogyan segít rajtad, hogy hány ilyen ember van még az országban?
tegnap 15:44
 15/35 A kérdező kommentje:
Tudnom kell, hogy máshol mi most a norma. Akkor ez valami ritka dolog lenne?
tegnap 16:03
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
15, miért, ha máshol ez a norma, akkor kevésbé fog zavarni?
tegnap 16:07
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyos rétegnél ez a norma.

tegnap 16:08
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Neked csak ez a két ismerősöd van? A nő meg a férje? Vagy minden ismerősöd ilyen? A városban mindenhol áll az ablak alatt a szemét meg a pizzás doboz?

Komolyan nagyon butának kell lenni, hogy ne tudd egyedül a választ erre a kérdésre.

tegnap 16:46
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
A legputribb környéken dolgoztam a városban de ilyet egy családnál sem láttam nőtől. Ellenben férfitől nem is kevésszer. Pl volt olyan hogy a vizet elzárták náluk mert nem fizették, a faszikám emiatt kijárt és kívülről hugyozta le a saját házát.
tegnap 16:51
 20/35 A kérdező kommentje:
Hát de igen, képzeld, van ennél sokkal rosszabb is! Csak épp elég baj, hogy ezek pont ide költöztek be, pont a mi házunkba. Szólni fogok már neki a szemetelés és a bűz ügyében is. Csak tudnom kellett ez manapság mennyire általános és elfogadott. Ha mondjuk a nő elkezdene háborogni hogy neki már nem kell takarítania mert feminizmus van, meg hogy mit képzelek, azzal eléggé én jöhetnék ki rosszul a történetből. Hogy máris ő lenne a szegény áldozat akit én támadok és akit sajnálni kell, vagy valami hasonló.
tegnap 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!