Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság ez az életmód mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez az életmód mennyire lehet vonzó a modern nők számára?

Figyelt kérdés

Fiatal, még egész jó állapotban lévő nő, szintén fiatal férfival. Pár éves gyerek, ezen kívül közös albérlet. A nő természetesen nem dolgozik, otthon lebzsel egész nap. A gyereket játszótérre vinni neki derogál, szinte ki sem mozdulnak egész nap otthonról. A gyerek lakáson belül őrjöng és tombol napi szinten, akár este is. A nő a házimunkát valószínűleg nem látja el, mert a lakásból is bűz árad, a csikket és a szemét egy részét pedig nemes egyszerűséggel az utcára dobják az ablakból. A szemetet se viszi le csak kivágja az ajtó elé zsákokban, napokig bűzlik. Nem igazán főzhet, halmokban állnak az xxl-es pizzásdobozok is odakint. Tehát a nő gyakorlatilag semmit nem csinál, egész nap otthon van, és a férfi tartja el. Ezen kívül folyamatos az üvöltözés és a dráma, szóval az érzelmi igényei is ki vannak elégítve, heti szinten attól zeng a ház. Meg amikor rendelős autó jön, az is általában hozzá jön. Tehát nem dolgozik, nem neveli a gyereket, nem főz, nem látja el a házimunkát, minősíthetetlen módon balhézik, és sorra rendeli a netről a sok kacatot.

Mennyi ilyen nő lehet manapság az országban, aki így él? És hány nő élne így, ha megtehetné?

tegnap 14:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
20: ez most egy burkolt feminizmusellenes f...kodás a részedről? Értelmber ember tudja, hogy az igényesség nem feminizmus kérdése. Idióták meg bármire foghatják a hibáikat, értelmes ember kiröhögi őket.
tegnap 17:16
 22/35 A kérdező kommentje:
Ki tudja mi lesz. Rafináltak ezek, bármit megtennének csak hogy egy szalmaszálat se kelljen keresztbe tenniük. Akkor ha ezzel próbálkozna, majd én is jól kiröhögöm. Jó tudni.
tegnap 17:26
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
És ez téged miért is érdekel ennyire? Ha nekik így megfelel, akkor ennyi.
tegnap 20:07
 24/35 A kérdező kommentje:
Szerinted? Az elkerülte talán a figyelmedet, hogy a házunk bejárata az miattuk konkrétan már szemétben úszik? Hogy az egész lépcsőház miattuk bűzlik, mert oda vágja ki a csaj a szemetet, és ott rohassza napokig? A neveletlen gyerekének az egész napos tombolásáról már nem is szólva. De úgy látom manapság ez már tényleg érzékeny pont lehet, hogy már szólni sem lehet semmiért, mert akkor beleavatkozok a nő dolgába. Az meg ugye mindenki másnál fontosabb. Végül is csak az egész ház szenved miatta, igazán kibírjuk. A lényeg hogy őkelme jól szórakozzon, mert neki nőként mindent lehet.
tegnap 21:05
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
24: de ez nem azért van, mert azt hiszi, hogy neki mindent szabad, mert NŐ, Hanem azért, mert suttyó. Férfiból is akad ilyen igénytelen f... . Szólj neki, ha gondod van vele, ha meg elkezd perelni, akkor szólsz a közös képviselőnek.
tegnap 21:12
 26/35 A kérdező kommentje:
Ja inkább a férfival fogok beszélni, igazad van. Ott véletlen se lesz majd előrántva az a kártya, hogy szegény ártatlan nőt bántom. Aztán ha nem működik ez se, irány a képviselet. Ezt fogom tenni.
tegnap 21:15
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy férfi nem tud ilyen kártyát előhúzni? Dehogynem. "Méééé nekem panaszkodsz, te gyökér, nem az én dógom a házimunka, én vagyok a férfi, ha dógozom, akkó mé nem kéne otthon ganajozni?. Nem azt mondom, hogy a többség ilyen, de van bőven ilyen kifogáskereső tajparaszt is.
tegnap 21:17
 28/35 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, csak oldják meg! Majd egymás között lemeccselik. Inkább a férfival fogom ezt megbeszélni, az talán nem fog jelenetet rendezni, meg nekiállni magát sajnáltatni. Más se kéne, minthogy elterjesszék a házban hogy én nőt bántottam. Miközben csak szóltam neki, hogy nem jól van ez így.
tegnap 21:26
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha ennyi lakot zavar, akkor tessek osszefogni ezekkel a lakokkal azt elbeszelgetni a suttyokkal.
ma 07:21
 30/35 anonim ***** válasza:
48%

Én sem értem. Ha (elvileg) minden lakót zavar, akkor miért nem lett nekik szólva, hogy ez így nem oké?

Amúgy te meg egy kis hímsoviniszta nőgyűlölő vagy, süt minden kommentedből.

De beszélj csak a pasassal, remélem jól elkeni a szádat.

ma 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!