Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ez az életmód mennyire lehet vonzó a modern nők számára?
Fiatal, még egész jó állapotban lévő nő, szintén fiatal férfival. Pár éves gyerek, ezen kívül közös albérlet. A nő természetesen nem dolgozik, otthon lebzsel egész nap. A gyereket játszótérre vinni neki derogál, szinte ki sem mozdulnak egész nap otthonról. A gyerek lakáson belül őrjöng és tombol napi szinten, akár este is. A nő a házimunkát valószínűleg nem látja el, mert a lakásból is bűz árad, a csikket és a szemét egy részét pedig nemes egyszerűséggel az utcára dobják az ablakból. A szemetet se viszi le csak kivágja az ajtó elé zsákokban, napokig bűzlik. Nem igazán főzhet, halmokban állnak az xxl-es pizzásdobozok is odakint. Tehát a nő gyakorlatilag semmit nem csinál, egész nap otthon van, és a férfi tartja el. Ezen kívül folyamatos az üvöltözés és a dráma, szóval az érzelmi igényei is ki vannak elégítve, heti szinten attól zeng a ház. Meg amikor rendelős autó jön, az is általában hozzá jön. Tehát nem dolgozik, nem neveli a gyereket, nem főz, nem látja el a házimunkát, minősíthetetlen módon balhézik, és sorra rendeli a netről a sok kacatot.
Mennyi ilyen nő lehet manapság az országban, aki így él? És hány nő élne így, ha megtehetné?
Te pedig esetleg a putris nő vagy, kedves 30-as? És pontosan ezért született meg a kérdés, tudni akartam mennyire tudnám ezt vele normálisan megbeszélni. Sokan manapság nőként mindenen halálra sértődnek, és nem akarnám hogy még ő állítsa be valami zaklatásnak vagy bántalmazásnak a helyzetet. Vagy nőgyűlöletnek. De látom megérkeztünk, helyben vagyunk. Bizonyára te is pontosan olyan lehetsz, mint a kérdésben szereplő, beteg agyú élősködő nő. És megszólítva érezted magad, azért zaklatott fel ennyire a szimpla kérdésem is.
Hogy a többiek meg miért nem szólnak, mert sokszor a deviánsok azért pusztíthatnak ennyire szabadon, mert a többség nem akar velük bajt. Azért. De azért mindennek van egy határa!

Oké, bocs, elhiszem, hogy nehéz egy ilyen szomszéddal. Nálunk is volt "lakócsere" az elmúlt két hónapban. Itt mellettünk éppen felújítanak, alattunk meg néha megy a "dajdajozás". De sajnos ezt nem lehet megúszni, hacsak nem egy tanyán élsz.
Én csak azon akadtam ki, hogy lenézed a nőket.

Most őszintén, szerinted ez manapság ennyire elképzelhetetlen? Mert nem pont ilyen esetben, de pár éve már ütöttem meg a bokámat hasonlóval. És a vétkes nőnek állt feljebb, és oké nem a feminizmussal takarózott, hanem azzal hogy ő ártatlan és védtelen nő. Pedig hasonló volt a helyzet, az egész közösség utálta őt. Csak mivel deviáns volt, inkább tűrtek, nem mertek fellépni ellene.
A férfiak meg ilyen téren nincsenek bevédve, azért látom tisztábbnak ha inkább a férfival beszélem le a helyzetet. Neki nem lesz mivel takaróznia, és aszerint is fog viselkedni, hogy nem lesz bevédve pusztán a neme miatt. Sajnos sok esetben ezzel a nők egy bizonyos része visszaél, úgy tapasztaltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!