Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Azt, akibe fülig szerelmes vagyok, vagy azt, aki elérhető?
28/F
1. Egy lány akibe pár hónapja belezúgtam, életem szerelmének tartom, nagyon jól kijövünk egymással, beszéltünk már róla, hogy nagyon bejövünk egymásnak, de jelenleg egy másik palival van, aki mellett velem flörtöl.
2. Egy lány, akit nemrég ismertem meg, szintén jól kijövünk, de nem érzem ezt a hatalmas szikrát kettőnk között.
Harcolnátok az első lányért, vagy engedjem el, és foglalkozzak azzal, aki elérhető?

Egyiket sem.
Az elsőnek csak lábtörlő vagy, a második meg neked lenne az.
Csúz vájzli.

Inkább az elsőt, a másodikkal lenni pofátlanság lenne. Az első csaj úgyis eleve hajlik feléd valamennyire, akár még esélyed is lehet, csak nyilván senki nem szakít csettintésre.
(Nem, nem támogatom az ilyesmit, de a második lány akkor is legyen békén hagyva, ha más után ácsingózik közben az ember. Mert aztán az lenne, hogy összejössz vele, de az első csaj kitalálja, hogy inkább te kellesz neki, aztán dobod is a második csajt.

Egy harmadikat.
(Ezért nincs értelme több vasat tartani a tűzben)

#3, nem tart ő többet.
Sejteni vélem, hogy #1-es csaj csak egopolírnak használja kedves Kérdezőnket,
de ezt ő úgysem látja be, hiszen idealizálta a lánykát.

Az elsőt azért ne, mert, ha úgy alakulna, melletted is egy másikkal flörtölne.
A másodikat azért ne, mert ha most nincs az a bizonyos szikra, márpedig te fontosnak találod, kevés az esélye, hogy valaha is lesz.
Én egy harmadik után néznék.
Köszi a válaszokat.
Férfi fejjel nem tudom megérteni, hogy mi ez az egopolír dolog. Mire jó ez? Hogyan tudnám kiugrasztani a nyulat a bokorból?

Az egopolírt el kell magyaráznom?
2es lány éppen az neked.
Tudod, h vágyik rád, keresi vélem a társaságodat is.
Mégsem akarsz vele semmit, hiszen #2esként mutattad be nekünk,
nem egyesként.
Kiugrasztani nem fogod semmivel
Mióta legyeskedsz egyeske körül?
Fél-1 év?

<8> Nem így tekintek rá. Egyelőre nem is volt róla szó, hogy randin kívül lenne más, szóval az én lelkiismeretem tiszta. Nem szeretnék egyszerre kétfelé mozogni.
Másfél-Két hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!