Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalmat érzek legkedvesebb tanárnőm iránt, mit tegyek? Kit válasszak? Elég kínos a helyzet.
Jaj, nem érted, hogy miről beszélek.
Elmondom harmadjára is...
Azt mondtad, hogy vele jobban menne a tanulás.
Erre írtam, hogy szerinted komolyan azzal foglalkozna, hogy téged tanítgasson, miközben épp elég neki az, hogy teljes munkaidőben ezt csinálja?
Egy felnőtt pasival lazíthat, ellehet, szexelhet amennyit jól esik. Te meg még azzal foglalkozol, hogy vele a tanulás is jobban menne.
Nem akar engem tanítani egész életében, és én sem pontosan azt akarom tőle egész nap. Ugyanazt akarom tőle, mint párommal is. Nem egy ingyenes magántanárt akarok, akivel csak tanulhatok. :D
Egyébként csak azért írtam hogy jobban menne, mert párom mellett lazábban veszem a dolgokat. Amúgy meg szívesen tanít engem, ha megkérem.
Maradjon csak meg ez a kapcsolat plátóinak! 17 év rengeteg idő! Egyikőtöknek sem lenne kielégítő. Értsd azt, hogyan jelensz meg vele a haverok előtt? Hogyan oldod meg magadban azt az egyenlőtlenséget, hogy ő sokkal tapasztaltabb, képzettebb, mint te? Ez ugyanis szerepcseréhez vezet. Ő lesz az irányító nő létére, te pedig a "kisfiú".
Hosszabb távon lehetetlen együtt maradnotok, más a célotok az életben.
Megértelek, hogy szívesen lefeküdnél vele, egy jól ápolt igényes harmincas nő nagyon vonzó tud lenni. Emellett felnézel rá, a tanárod. Csak mint mondtam, nem lesztek soha egyenlőek. Nagy a sérülés veszélye az ilyen kapcsolatnál. Ezeket gondold végig picit.
te hülye vagy ember !!!
ezt nem hagyhatod ki, ilyen az életbe nagyon ritkán fordul elő.
ezt ne hagyd elfutni...
Én is ilyen helyzetbe vagyok, és nem szalasztom el a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!