Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nagy helyzet hogy van egy lány az életemben,27 éves, én 28 vagyok. Mindketten szeretjük a másikat, de a kapcsolat nem működik. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy egy viharos kapcsolat fellendüljön ismét?
Mindketten szeretjük a másikat, ez tiszta sor. Elég viharosan indult a kapcsolatunk közel egy éve. De mindíg történik valami, több sajnos a gebasz mint a jó dolog. Nem akarok szakítani és ő sem, ezt tegnap konkretizáltuk. De úgy érzem ez a kapcsolat eleve halálra volt ítélve sajna. Képtelen vagyok szakítani, pedig lehet azt kéne. Mi a jó megoldás? Képtelenség vele komoly dolgokat megbeszélni a mindennapos problémákat tekintve. Csak már akkor mikor nagy a baj, és akkor olyan dolgokkal támad vissza ami az Ő
nemtörődömségéből fakad. Én mindig mondtam neki, beszélgessünk többet kettőnkről, mert így képtelenség összecsiszolódni. És így nincs jövőnk, nem lehet tervezni.
Úgy vettem észre, hogy elég bizonytalan a lányzó, pedig régen nem volt ilyen. Kettőn áll a vásár, egyedül nem megy. Amikor belátta az igazam, mindig mondta majd igyekszem ígérem. Amit ő kért én teljesítettem. Egyre idegesebb vagyok, ez így csak árt nekünk. Igyekszem bevágni a fülig vigyort ha találkozunk, de ez nem megy már sokáig, 2 hete nem láttam, pedig régen minden másnap igényeltük ezt.
Keserű igazság, de sajnos igazad lehet. Mondjuk nekem szerelem nélkül max 2-3 hónapig tartottak a kapcsolataim.
Ebben egyet értünk, a szerelem nem elég, de szerintem az is kell az is kell.
De túl tudtok mindent magyarázni meg bonyolitani, nem parlamenti ülésen vagyunk.
Hát mindkettő eljutott arra a pontra, mi ezen a nehéz? Egyiknek se jó, olyan ez, mint a sz@rás: ha menni kell, hát menni kell. Mind2 tiszta ideg..
"Ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni"
Elfogyott s regiment, lehet menni mindenkinek haza.
Na nehogy már engem b@szogass, mer a gyerek egy lúzer:D
Sz@rból akar várat építeni és én vagyok a g€ci:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!