Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet akkor, ha a szerelmem külseje annyira nem elragadó?
Arról van szó, hogy van egy barátnőm, akit nagyon szeretek, és ő is engem, 17 évesek vagyunk, kicsit messze egymástól (monor-bp), de kb minden nap látjuk egymást kétszer, szóval ez annyira nem nagy baj. Az viszont lehet az, hogy annyira nem szép lány. Egyáltalán nem csúnya, erről szó sincs, csak nem egy olyan testű és arcú, aki minden férfinak az álma. Nekem kicsit duci, de távolról sem kövér (58 kg) és tudom, hogy én vagyok telhetetlen, de akkor is boldogabb lennék, ha egy vékony lánnyal lehetnék együtt. Szerintetek ezt hogyan kéne neki elmondani? Viccesen már rengetegszer mondtam neki (olyannyira, h kicsit csúnyán is nézett), de hogy lehetne vele finoman megértetni, hogy én tényleg ezt szeretném? Még egyszer sem vesztünk össze fél év alatt, és ezután sem szeretnék.
Köszi
LOL
kisfiú! valld be magadnak is, hogy pina kell nem barátnő!
Nagyon egyszerű! Csinálj neki edzés programot! Reggel,délben ,este. 100 felülés 50 fekvő!
3 hónapig! Ne engedd,hogy tele zabálja magát szénhidráttal,attól csak nő az átmérője! Hétvégén mozi helyett vidd el futni. Tedd ki a Margit szigeten,tegyen meg 2 sziget kört,az 10,7 km! Ezalatt te verj be pár sört valamelyik csehóba! Ezt tudom tanácsolni! Nálam bevált! A csaj lefogyott,én meg alkoholista lettem,de ez már részletkérdés! Sok sikert
Sajnos egyet kell értsek az előttem szolokkal. Hasonló cipőben jártam, a csajjal akivel először összejöttem, hát fogalmazzunk úgy hogy nem fogott meg semmi de szerettem mert belsőleg kedves volt, s más akkor még nem akadt a horgomra. 4 évet voltunk együtt. Szép volt, s rengeteget tanultam a társas kapcsolatokról, s a nőkről.
17 éves vagy nem vele fogod leélni az életedet. Legyél hozzá nagyon rendes ne célozgass rá, az bunkóság. Ha valaki magától nem jön rá hogy tehetne a külsejéért valamit, akkor majd megtanítja az élet. Ha meg talál magának valakit aki így is szereti az meg egyszerűen tökéletes.
Ha nem tudod elfogadni lépj, s ne nézz hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!