Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vonzalmat érzek legkedvesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalmat érzek legkedvesebb tanárnőm iránt, mit tegyek? Kit válasszak? Elég kínos a helyzet.

Figyelt kérdés
A gond az, hogy elég nagy a korkülönbség(17 év), viszont ő és én is nagyon kedveljük egymást, bár nem biztos, hogy ő szeret. Bajba nem kerülhetek ezzel, mivel a tanárnő nem tanít tovább, legalább is abban a suliban ahol én vagyok. Én pedig érettségizem. Terveztük azt is hogy érettségi után találkozunk. Azonban van még egy nagyobb baj is. Az hogy nekem már van párom, de nem tudom mi legyen vele, elég távol van és nehéz vele a kapcsolatot tartani. Nem tudom mit válasszak. Ha a tanárnővel lehetnék, vele jobban menne a tanulás is. Párommal pedig már lassan 5 éve vagyok és nagyon kevés vele a találkozás.

2012. máj. 5. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy-két éjszaka pont elég arra, hogy még jobban fellobbanjon a szenvedély, tehát szenvedés lesz a vége.

Beavatásnak nem lenne persze rossz neked egy idősebb nő, de nagyon nehéz csak a szexnél maradni. Arról nem is beszélve, ha esetleg neki is tetszel (bár erre azért nincsen akkora esély, mint fordítva) neki is van szíve...

2012. máj. 6. 13:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát... nem tudom mit kéne tenni. Párom valahogy kiderítette. Most már tényleg nem tudom mit tegyek. Mi legyen? Elmondjam neki hogy szeretem? Szerintetek mi lenne helyes?
2012. máj. 7. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén mindkettőt. Nem tudsz felelős, önálló döntést hozni. Nem a mi életünk, hanem a tiéd.
2012. máj. 7. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
én egyértelműen a Tanárnőt választanám !!
2012. máj. 7. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Utsó! Látszik a zöldfülűséged a témában! Következmények??!!! Heeee????
2012. máj. 7. 21:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Biztos ami biztos, én maradok páromnál. Benne tudok csak bízni. Lehet hogy vele nehezen jönnek össze a dolgok, de ha össze is jön majd minden biztos nagy boldogság lesz belőle. Megbocsájtott nekem, úgy hogy maradok vele. Köszönöm a válaszokat! Ez a végső döntésem. Téma lezárva.
2012. máj. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!