Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltöznétek vele ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznétek vele ezek után? Elnéznétek neki a körülményeket tekintve?

Figyelt kérdés

A párom még nős, így kezdődött a viszonyunk. (Tudom szemétség stb, de most lépjünk túl rajta).

Már hetek óta tervezgettük, hogy el fogja hagyni a feleségét és összeköltözünk, albérletet is nézett közben, minden rendben volt. De amikor közölte a feleségével, hogy mi a helyzet az odáig fajult, hogy a feleségét eszméletlenül szállították kórházba. Ő azt állítja, hogy a nő esett neki, ő meg csak önvédelemből ütötte meg egyszer, de úgy esett hogy pont beverte a fejét a szekrény szélébe. A kórház feljelentést tett, de szabadlábon van a párom. A szüleim nagyon le akarnak beszélni róla, ők nem hisznek neki, és azt mondják aki egyszer megvert egy nőt az máskor is megfog és hogy fog találni okot hogy rámondhassa hogy én provokáltam ki. Ő ugyanúgy kész összeköltözni velem a lakásba amit talált. Ki kéne tartanom mellette és támogatni vagy igaza van a szüleimnek?

2022. júl. 15. 17:34
 61/103 A kérdező kommentje:
A kórháznak kötelessége az olyan eseteket jelenteni ahol szándékosság is felmerül. De ezt ő nem is titkolja, mert ő maga hívta a mentőket. De ahhoz több ész kell hogy valakit ne ítélj el azért ami nem történt meg.
2022. júl. 15. 19:56
 62/103 anonim ***** válasza:
98%
A kérdésedre válaszolva: eszem ágában sem lenne vele összeköltözni ezután, gyereket meg főképp nem! De ahogy nézem, te már döntöttél... hát, sok sikert a túléléshez.
2022. júl. 15. 20:26
 63/103 anonim ***** válasza:
97%

#61! Még szerencse, hogy nálad megvan az a több ész 🤣

Amúgy a nők nem használnák válaszolóra a haver szót. Hihetetlen, hogy mennyire nem fejlődsz semmit.

2022. júl. 15. 20:28
 64/103 anonim ***** válasza:
98%

Nem közvetlen bántalmazó hanem a "fal adja" a másikat.

Valahol már leirtam.

Provokálás, balesetnek álcázás, áldozathibáztatás, véletlen eszméletlen lett a nő, de azért igazi gentleman, mert hív mentőt. Nehogy a nyakán haljon már meg:)

Ő nem a gyengébb bántalmazók egyike. Hanem az alattomosabbak, súlyosabbak közé tartozik.

Előre tervező, szándékos.

Szakítások előtt és közben tetőzik amúgy.

2022. júl. 15. 20:28
 65/103 anonim ***** válasza:
100%

#33:

ha Te is hallottad, hogy a felesége kiabált, mert nem volt otthon, akkor nem gondolod, hogy oka volt erre? Hiszen veled enyelgett a felesége helyett!

Csatlakozom azokhoz, akik óvva intenek attól, hogy maradj mellette. A "védekezése" nem volt arányban a "támadás" mértékével. Te is így járhatsz, habár azt várod tőlünk, hogy a pártját fogjuk és bíztassunk Téged a kapcsolat elmélyítésében.

2022. júl. 15. 20:29
 66/103 A kérdező kommentje:

Nem volt provokálás, akkor is a nő kezdte, üvöltözött a telefonba. Áldozathibáztatásról nem tudom hol olvastál de látszik hogy mániákus hülye vagy, úgyhogy nem is érdekel.

Én azt vártam volna, hogy arról mondjatok véleményt ami van és megtörténet, nem azt hogy debil regéket költsetek arról ami nem volt és nem is lesz. De ez meghaladja a képességeiteket, úgyhogy akár jegelhetjük is a kérdést.

2022. júl. 15. 20:35
 67/103 anonim ***** válasza:
98%
A nő kezdte a nő üvöltött a nő provokálta. Ez mind áldozathibáztatás.
2022. júl. 15. 20:39
 68/103 A kérdező kommentje:

Én hallottam hogy a nő kezdte ez nem "áldozathibáztatás", ez tény.

Amúgy meg nem tudom honnan vetted hogy a két eset összefügg?

2022. júl. 15. 20:42
 69/103 anonim ***** válasza:
97%

Max úgyis felfüggesztetettet fog kapni, gondolom tiszta előéletű.

Tehát ha téged bántalmaz majd x éven belul, akkor börtön. Azt az x évet is ki fogja várni. Vagy ugye balesetek mindig vannak.

Ez gáz ebbe szülni. És aztán at kell majd adnod láthatasokra es kettesben lesz a gyerekkel. Az is gáz válás után..

2022. júl. 15. 20:44
 70/103 anonim ***** válasza:
97%
68# egy nő a nagy budos semmitol nem fog kiabálni elhiheted. Az a nő provokálva volt direkt ezért hogy rá lehessen mutogatni.
2022. júl. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!