Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány 19 éves (tanuló), a férfi 30 éves (dolgozó). Milyen nehézségek adódhatnak a mindennapok során, ha ők egy párként összeköltöznek, együtt élnek?
A tanuló lehúzza anyagilag a dolgozót.
A dolgozó mivel mindent ő fizet, uralkodni kezd a tanuló felett.
A nemek elhanyagolhatóak mindkét szituációban.
Elég nagy ellentét van köztük.
Az egyik még éppen építi az életét,tanul,a másik már felépítette,és dolgozik.
Nem nagy dolog pár év korkülönbség,de ez már szerintem sok.
Szerintem rengeteg súrlódás lehet köztük. Minden téren.
31N
ok, olyanok írjanak, akik konkrét súrlódási pontokat fel tudnak sorolni, általánosságok hangzottak el eddig, de semmi konkrét.
akik éltek már ilyen kapcsolatban, megoszthatják a tapasztalataikat.
1. Időbeosztás. Ha pl egyetemista az egyik neki a hétköznapok lazábbak, elmehet bulizni ide-oda. Egy 30 éves többnyire hétköznap nem megy bulizni, munkábajár, hazaér, fáradt pihenne. Egyetemista meg menne erre-arra.
2. Elmennek valahova kajálni, nyilvan nem a tanuló fizet, kb soha.
3. Most jutott eszembe (nekem is vizsgaidőszakom van) vizsgaidőszak kb. egy hónap amikor a tanuló kb folyton tanul mert muszaj, lecsökken a szabadiő amit együtt tudnak tölteni.
4. Közös jövő?? 30-35 éves kor között/körül egy ember már sokszor hazasodna, gyereket vállalna. Egy tanuló (ha van egy kis esze) még nem.
Nem tudom neked ez elég konkrét-e.
Én (mint 19 éves egyetemista) a péntek/szombat estéimet legszívesebben a barátaimmal töltöm kimozdulunk, bulizunk akármi. Egy 30 eves (persze emberfüggő) nem feltétlen, illetve még ha kimozdulós típus is, ki tudja mennyire tolerálja ezt. Jogosan egyébként. Teljesen más ezeknek a jellege.
Hiába 11 év még nem a világ. Itt azért elég jelentős a korkülönbségből adódó súrlódások lehetősége.
"Amúgy pl ez egy kemény súrlódási pont, hogy egy éretlen és buta gyerek vagy még."
nem rólam van szó, de képtelen vagy felfogni.
9-esnek köszi a választ, ilyesmire gondoltam, értelmes gondoltokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!