Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltöznétek vele ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznétek vele ezek után? Elnéznétek neki a körülményeket tekintve?

Figyelt kérdés

A párom még nős, így kezdődött a viszonyunk. (Tudom szemétség stb, de most lépjünk túl rajta).

Már hetek óta tervezgettük, hogy el fogja hagyni a feleségét és összeköltözünk, albérletet is nézett közben, minden rendben volt. De amikor közölte a feleségével, hogy mi a helyzet az odáig fajult, hogy a feleségét eszméletlenül szállították kórházba. Ő azt állítja, hogy a nő esett neki, ő meg csak önvédelemből ütötte meg egyszer, de úgy esett hogy pont beverte a fejét a szekrény szélébe. A kórház feljelentést tett, de szabadlábon van a párom. A szüleim nagyon le akarnak beszélni róla, ők nem hisznek neki, és azt mondják aki egyszer megvert egy nőt az máskor is megfog és hogy fog találni okot hogy rámondhassa hogy én provokáltam ki. Ő ugyanúgy kész összeköltözni velem a lakásba amit talált. Ki kéne tartanom mellette és támogatni vagy igaza van a szüleimnek?

2022. júl. 15. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
100%

És te ott voltál, láttad, hogy a nő kezdte ütlegelni? Ő miért nem tett akkor feljelentést a felesége ellen? Vajon miért jelentette fel csak őt a kórház?

Túl nagy sérüléseket akkor nem okozhatott...

Hacsak nem késsel támadt neki a nő, és az életét kellett védeni, bőven elég lett volna lefognia. Nem visszaütni úgy, hogy kórházba kerül.

De továbbra is: mire alapozod, hogy csak egyetlen ütés volt? Bemondásra?

2022. júl. 15. 18:30
 22/103 anonim ***** válasza:
56%

16#

En egyszer felképeltem egy exem. Tudod mit tett? Kiröhögött gúnnyal, hogy ennyit tudok csak, kommunikálni meg nem megy. Ellenérvek kanyarban.

Plusz Johhny Depp es sok más bántalmazo trükkje is: kihozza az áldozatot a sodrábol, vagy esetleg elotte alkohol szórakozás, és csak azután bántalmaz hogy az áldozatra annak hisztijére kibirulására fogja a bántalmazást. Tudatosak tervezettek.

Nem egy bántalmazo csinalta meg azt is hogy ugy felprovokálja az áldozatot hogy az hatalmas hisztibe kezd felveszi videora es azután bántalmaz es az áldozatot állitja be nem beszámíthatónak. Igy már pszichiátriára is küldtek be áldozatot kényszerkezelésre.

Amugy egyszer is elég megverni vkit. Eloszor kialakithatja azt is hogy nincs hova menned nem lesznek barataid eltart esetleg gyereket csinal es csak aztán lendul bele..

Modszeresek tudatosak.

2022. júl. 15. 18:33
 23/103 A kérdező kommentje:
A lépcsőházban a szomszédok akik láttak amikor elvitték a feleségét is azt mondják hogy csak egy kicsit véres volt a haja, amúgy nem volt rajta sérülés, csak nem volt magánál. És a rendőrségi jegyzőkönyvben is csak a fejsérülést vették bele.
2022. júl. 15. 18:38
 24/103 anonim ***** válasza:
98%

Es azt is mondják, milyen jó ember a párja. Nem? Annyira tipikus🤣

Ki hitte a gyilkosokról is hogy azok? Olyan csendes ember volt pedig.

Sőt többen lesznek akik a bántalmazók MELLÉ állnak, ezt is megsúgom.

Még perben is.

Tudom hogy meggyőzni nem.lehet egy szerelmest ill bántalmazo kapcsolatban levőt. Majd az idő segít neked. Meg az események.

Azt tarstd szem elott, hogy gyereket ne. Terhesen is képesek ezek "véletlen" lelökni a lépcsőn.

2022. júl. 15. 18:42
 25/103 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan szeded ezt a bántalmazó kapcsolati hülyeséget, de attól hogy ismételgeted még mindig csak egyszeri alkalomról van szó.

És de, 1 éven belül terveztük a gyereket.

2022. júl. 15. 18:45
 26/103 anonim ***** válasza:
98%

Figyelj már. Ha önvédelem, akkor le is foghatta volna, nem kellett volna elloknie. Egy felnőtt férfi bőven erősebb, mint egy no, simán meg tudja állítani, nem kell ahhoz loknie.

Én biztos nem maradnék ilyen kapcsolatban, nekem ez ijesztő lenne, plusz a közeli rokonságban van egy ilyen kapcsolat, amit latok. Keresztanyamnak már a combcsontja is eltört a pasi miatt, aki előzőleg a feleséget “csak” neki lökte egy tukornek. De maradj csak vele, hiszen aaaaaannnyiraaaa jó ember lehet♥️

2022. júl. 15. 18:47
 27/103 anonim ***** válasza:
98%
Ja mentegetések után majd jönnek az önvádak. Valóban en mondtam rosszat? Valoban en okozom hogy ő ideges? Mit tegyek hogy jobb legyek neki? Lehet túl sokat akartam vagy túl sok vagyok neki. Én vagyok a túlérzékeny? Saját magadat fogod megkérdőjelezgetni is. Asszem gázlangolás a neve ennek amit ő csinál. Ilyen film van is erről. Hogyan építi le egy bántalmazó a másik egész személyiségét. Az őrületig is akár. Es akkor te vagy a bolond nem beszámítható ha már mindenre ugrasz. Meg amugyis minden a te hibád lesz.
2022. júl. 15. 18:49
 28/103 anonim ***** válasza:
100%

LOL, látták a szomszédok :D... Tudod, nagyon sok bántalmazó úgy veri a feleségét/gyerekét, esetleg férjét, hogy pont semmi ne látszódjon. A háromnapos lila foltot senki nem látja a hason a ruhától. De az öt perccel korábbit sem. Szóval ebből NEM tudhatod, hogy nem volt bántalmazó.

Továbbra is azt mondom, hogy az, amit csinált, aránytalan volt, hacsak nem egy orosz birkózónőről beszélünk, aki egy suhintással kitörte az összes fogát. Én biztos, hogy nem bíznék benne ezek után. De a te életedet úgy teszed tönkre, ahogy akarod, ez max. a szüleid problémája lesz. De gyereket azért ne vállalj egy jódarabig, nemhogy egy éven belül. Legalább ismerd meg, milyen vele együttélni.

2022. júl. 15. 18:50
 29/103 anonim ***** válasza:
100%

Minek figyelmeztetitek, meg próbáljátok óvni? Nem látjátok, hogy ő ezt akarja? Kell neki. Már eldöntötte. Hagyjátok csak. Igazából a karma hamarabb lecsap, mint gondolnánk.

Kérdező, áldásom rátok. Ne hallgass senkire és semmire. Bútorozzatok össze, fogd meg magadnak ezt a főnyereményt és soha, de SOHA ne engedd el. Legalább egy csomó normális ember megmenekül tőle. Te meg végülis azt kapod, amit megérdemelsz. Jó szórakozást hozzá! ;)

2022. júl. 15. 18:50
 30/103 anonim ***** válasza:
98%

Szegény gyerek persze hogy gyorsan akarja..hogy minel hamarabb nyeregben legyen. Ahhoz hogy bántalmazhasson.

Durva hogy semmi gyerekvédelem nincs benned.

Mert hogy önmagadat nem félted az egy dolog. De hogy a leendo gyereket sem az már a gyerek veszélyeztetése. Es a gyámugyre tartozna..

2022. júl. 15. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!