Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltöznétek vele ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznétek vele ezek után? Elnéznétek neki a körülményeket tekintve?

Figyelt kérdés

A párom még nős, így kezdődött a viszonyunk. (Tudom szemétség stb, de most lépjünk túl rajta).

Már hetek óta tervezgettük, hogy el fogja hagyni a feleségét és összeköltözünk, albérletet is nézett közben, minden rendben volt. De amikor közölte a feleségével, hogy mi a helyzet az odáig fajult, hogy a feleségét eszméletlenül szállították kórházba. Ő azt állítja, hogy a nő esett neki, ő meg csak önvédelemből ütötte meg egyszer, de úgy esett hogy pont beverte a fejét a szekrény szélébe. A kórház feljelentést tett, de szabadlábon van a párom. A szüleim nagyon le akarnak beszélni róla, ők nem hisznek neki, és azt mondják aki egyszer megvert egy nőt az máskor is megfog és hogy fog találni okot hogy rámondhassa hogy én provokáltam ki. Ő ugyanúgy kész összeköltözni velem a lakásba amit talált. Ki kéne tartanom mellette és támogatni vagy igaza van a szüleimnek?

2022. júl. 15. 17:34
 51/103 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Arrol híresek, hogy eszméletlenül fekszenek kórházban és repkednek a jelentgetések.

Tényleg hulye a korház is. Es mindenki. A párodat sajnáljuk szerencsétlen ártatlant. Mert a szemét nő rosszul esett.

Sőt másik mosogatot kell venni

Pereld be a gyártót, hogy lefejelik a nők.

Mentegető fázis. Tipikus.

2022. júl. 15. 19:20
 52/103 anonim ***** válasza:
98%

Nem egy enyhe pofont fog neked se lekeverni.

Szerezz be lekerekitett kibélelt mosogatot vagy légpárnásat.

2022. júl. 15. 19:22
 53/103 A kérdező kommentje:
Látom nem lehet veletek értelmesen beszélni.
2022. júl. 15. 19:26
 54/103 anonim ***** válasza:
98%

Jaj, nehogy már bedőljetek ennek a trollnak!🤦🏽‍♀️Ennyire a gyakorizók se lehetnek hülyék.

2022. júl. 15. 19:30
 55/103 anonim válasza:
98%
Kérdező, bármennyire is próbálod a párod védeni, attól még nem lesz jobb ember. A véleményünket kérted, és szerintem elég egyértelműen látszik a válaszunk. Én a helyedben még most otthagynám őt, mielőtt téged is megcsal vagy megüt.
2022. júl. 15. 19:32
 56/103 anonim ***** válasza:
88%

A párom még nős, így kezdődött a viszonyunk. (Tudom szemétség stb, de most lépjünk túl rajta).

És itt meg is bukott a történet. Szerinted ha elhagyja a feleségét egy másik nőért akkor téged nem fog otthagyni ha talál egy jobbat? Dehogynem. Neki ilyen a természete. Ha összeköltözöl vele és vállalod a kockazatot akkor vagy naiv vagy, vagy ostoba. Egyébként pedig a megcsalás egy gusztustalan, féreg dolog.

2022. júl. 15. 19:33
 57/103 A kérdező kommentje:
Nem egy párt ismerek akik ugyanígy jöttek össze és évek óta boldogok együtt. Van ahol nem véletlenül hagyta el a feleségét a férfi mert kibírhatatlan volt a nő, volt ahol csak jött egy új szerelem és kész. Amíg nem voltál ilyen helyzetbe ne ítélkezz. Senki nem köteles egy rossz házasságban leélni az életét vagy elengedni azt akit azért akit már nem szeret csak hozzáköti egy papír.
2022. júl. 15. 19:37
 58/103 anonim ***** válasza:
98%

Csak ki miatt rossz az a házasság azert az nem mindegy.

Te is ugy mész bele gondolom hogy nem miattad fog elromlani.

Nahát ebben egyformák vagytok. Ő is ezt fogja mondani. A hibás minden esetben inverz esetekben is mindig es mindenkor es mindenert te leszel az, amig a véletlen balesethalál el nem választ.

2022. júl. 15. 19:41
 59/103 A kérdező kommentje:
Paranoiás vagy, menj pszichológushoz haver.
2022. júl. 15. 19:44
 60/103 anonim ***** válasza:
98%
Az exe is csak beképzeli biztos. A korház is halucinál azért jelentget. Mindenki be van tépve🤣
2022. júl. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!