Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párkapcsolati nehézségek lehetnek egy 20 éves nő és egy 31 éves férfi között, ha összeköltöznek?
Amilyet kreálnak maguknak.
Igaz, nálunk csak 10 év volt a különbség. 18, 28. Nem igazán voltak nehézségek, sem elején, sem később.
Ez nem igazán életkor kérdése. Én úgy gondolom egyébként, hogy könnyebb együtt élni nőként idősebb férfival. Nagyobb valószínűséggel alap már neki az, hogy főzni, mosni, takarítani nem derogál neki és nem a nő nyakába szakad minden. Közöttünk is ennyi van a párommal, amikor összeköltöztünk én 23 voltam, a korombeli pasik egy rántottát nem tudtak volna megcsinálni maguknak. Ahhoz voltak szokva, hogy anyuka ganézik utánuk, abszolút nem voltak felnőttek.
Esetleg anyagiakból lehetnek még gondok ha mondjuk a nő még nem dolgozik vagy ilyesmi. De ez ugyan úgy nem életkor kérdése, ha valaki szarul áll az anyagiakhoz akkor lehet vele egy idős párja is akkor sem fog működni. Szóval tényleg nem a korkülönbség miatt lesznek gondok, az ilyen házimunka-időbeosztás-pénz dolgokból bármilyen kapcsolatban lehet probléma. A felek mentalitásán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!