Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha a férfi 173 cm magas, ahhoz mit szóltok? Urak, ha ilyen magasak vagytok, az inkább hátrány az ismerkedésnél, vagy más, magasabb férfiakhoz mérve magatokat, vagy sem?
Én nő létemre 175 vagyok, nekem számít, hogy egy férfi milyen magas, mert ez nemcsak a magasságról szól, hanem az egész testét, kinézetét meghatározza.
Aki alacsonyabb, azon az izmok, a pluszkilók is másképp mutatnak.
Mindig a magas, jó kiállású pasik tetszettek, jelenlegi párom 185 cm.
Egy magasabb férfi erőt sugároz, férfiasabban néz ki, és van rá csomó statisztika, hogy a magasabb férfiak a munkaerőpiacon is sikeresebbek.
És a nők körében is!
A kicsi nőknek lehet bejön egy 173 cm-s, de egy magasabb nő fölfele választ, és nincs ezzel baj.
És igen, ismerek sok férfit, akinek ez istencsapása, hogy relatíve alacsony, és nincs olyan kiállása, mint egy magasabbnak, és ettől szenved.
171 vagyok, csakis 180cm-en fölüli férfi jöhet szóba.De leginkább a 185-190-esek tetszenek.Nem tudom, kizárólag ők ébresztenek vonzalmat bennem, számokra ők férfiasak.
Próbáltam már 175körüliekkel is randizni, de annyira zavar, hogy nem az az echte nagy termetű, hogy képtelen vagyok nem erre figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!