Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek így a párotokkal?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal. A lakása felújítás alatt van, ezért addig hozzám költözött. Nagyon szeretem őt, jól megvagyunk, teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Viszont a felújításra ráment szinte az összes pénze. Volt hogy már én adtam neki pénzt (természetesen én támogatom amiben csak tudom). Ő azt szeretné ha felmondanám az albérletem és hozzá költöznék. Szeretnék vele lenni, de nem tudom anyagilag hogy jönnénk így ki... Neki még több hónap kellene ahhoz, hogy “egyenesbe jöjjön”.
Ti mit tennétek?
Két hónap nem elég ilyen szintű bizalom kialakulásához. Saját példámból tudom hogy most még neki havi 50-100ezer elfog menni bútorokra, függönyre, képekre, stb.
Szóval kalkuláld bele hogy még 2-3 hónapig te fogod őt eltartani kb.
"Volt hogy már én adtam neki pénzt (természetesen én támogatom amiben csak tudom)"
Ez nagyon szèp gondolat, de egy 2 hónapos kapcsolat mèg lófing ahhoz, hogy pènhzel támogasd.
Számomra is elèg felelőtlennek tűnik. Úgy újítja fel a házát, hogy nincs is rá megfelelő kerete? Ráadásul már az hatalmas segítsèg volt, hogy hozzád költözhetett addig, ès nem kellett a megèlhetèsère annyit költenie. Mit csinált volna, ha vèletlenül nem jöttök össze? Mert azèrt ezt a felújítást nem az elmúlt 1 hónapban kellett elterveznie.
Meg nem akarok nagyon rosszhiszemü lenni, de lehet, hogy ilyen hirtelen magához költöztetni is csak azèrt akarna, hogy a megèlhetèse megoldott legyen. Eleve a számlálnak csak a felèt kell fizetnie, ès ha már együtt èltek nem kell attól fèlnie, hogy nem jut ètelre, nyugodtan szórhatja a pènzèt.
Ne legyèl balek, hogy egy ilyen friss kapcsolatban már támogatod, meg tolod át neki a lóvèt.
Nyugodtan várj pár hónapot, amíg rendezi a sorait, aztán lehet szó összeköltözèsről.
Hát nem tudom... egyelőre pár hónapot én még várnék a helyedben és megfigyelném a pénzkezelési szokásait.
De nem lehetetlen, hogy idővel nála lakhassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!