Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek 5 év járás után a párotokkal a szüleitektől 50-100km-re? Miért igen? Miért nem?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 16:52
2/23 anonim válasza:
Igen.
Én eleve nem is akarok otthon maradni. 100 km tökéletes távolság a független élethez.
3/23 anonim válasza:
A 100 km kevés, csak annyi a baj! 5 év alatt azért már illene továbblépni és önállósodni. Sokan fél-1 év alatt is összeköltöznek már.
4/23 anonim válasza:
Nem. Ennyi töszörgés nem fér bele egy kapcsolatba, mivel a körülményeim adottak már.
5/23 anonim válasza:
Párom megtette. Ő 200 km-ről költözött el ide hozzám. Neki nem volt jó kapcsolata az apukájával (anyukája már nem él).
Nekem meg itthon volt az álommelóm, az ő munkája meg könnyen helyettesíthető volt. Meg ő átkérette magát bolton belül ide és ugyanazt csinálja mint a szülővárosában.
6/23 anonim válasza:
5 év járás után. Hát szereted. Ő is. Akkor simán, persze, semmi akadálya! Én költöznék, ha adódna lehetőség.
7/23 anonim válasza:
*Amúgy a családdal kommunikálhattok telón is, meg chat-ben; de ha a honvágyat le tudod küzdeni; különben lehet, hogy ideálisabb lenne közelebb; de mondjuk, hogyha itthon, Mo-n maradtok, akkor szerintem meg lehet szokni messzebb is, úgyhogy simán jó.
8/23 anonim válasza:
5 év után? A megfelelő társsal hamarabb is, nekem nem a szülők lenne kérdés, hanem a munkába járás. Az én rokonságom távol él, megszoktam.
9/23 anonim válasza:
Igen.
Nagyon szoros a szüleimmel a kapcsolatom, ezért 100km-nel messzebb azért már nem. Inkább 50 körül.
10/23 anonim válasza:
Igen. Az ok viszont nagyon sok minden lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!