Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így összeköltöznétek a párotokkal?
Figyelt kérdés
Összeköltözés előtt állunk a párommal. Én költöznék oda az ő városába, így gyakorlatilag nekem kell feladnom mindent itthon: családot, munkahelyet, jól megszokott életet, barátokat. Viszont a párom olyan típus, aki szeret flörtölni és ez elbizonytalanít.2018. máj. 8. 09:37
1/8 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy akkor ne.
Komolyan mondom. Én februárban költöztem össze a párommal, bizonytalan voltam, féltem, és most szét is költöztünk.
Hidd el, ha félsz még, és úgy érzed feladsz mindent, nagyon fog fájni, ha a párod ugyanúgy fogja élni az életét.
Mennyi ideje vagytok amúgy együtt?
2/8 anonim válasza:
Flörtölgetős pasival eleve össze sem jönnék, már ha nő lennék.
3/8 anonim válasza:
A párod flörtölős marad akkor is, ha összeköltöztök, ha téged ez zavar, akkor ne add fel az eddigi életed, és szerintem a kapcsolaton is el kéne gondolkodnod, hogy akarod-e így folytatni vagy sem.
4/8 anonim válasza:
Össze lehet jönni flörtölgetős pasival/nővel, de csak úgy, hogy elfogadod, hogy ő ilyen, és hogy a kapcsolatotok nyitottabb lesz. Aki erre a nyitottabb, szabadabb típusú párkapcsolatra nem vevő, jobban igényli a párja közelségét, annak persze ez nem való. Olyanoknál működhet, akik maguk is szabadabbak, nagyobb a szabadságigényük. Aztán persze ennek is vannak fokozatai, mert van, ahol ténylegesen történik mással is intimitás, testiség, van, ahol ez megmarad a szavak szintjén, de ott aztán nagyon... stb.
5/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy a kérdező mit tart flörtölgetésnek. Az ha barátkozik másokkal még nem bűn, viszont ha ez elmegy olyan irányba, hogy esetleg kétértelmű megjegyzéseket tesz másoknak, az már elég zavaró.
6/8 anonim válasza:
Flörtölős pasival eleve nem szabad hosszú távon bele merülni, az ilyen biztos, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
Szóval én ilyennel együtt sem maradnék, az meg szóba se jöhetne, hogy feladjam érte az addigi életem. Ezt jól gondold meg.
7/8 anonim válasza:
Te vagy aki minden másnap erről kérdez? :D
Amúgy minek vagy vele?
8/8 anonim válasza:
Szerintem se add fel az eddigi életed ha bizonytalan vagy! Már rosszúl kezdődik így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!