Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Raszolhatok a baratomra ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raszolhatok a baratomra ilyen keves ido utan h fürödjon meg?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a baratom raszokott arra h nem fürdik. Itt van nalam 3-4 napig es nem cserel ruhat es nem is furdik. 4 honapja vagyunk egyutt. Engem viszont zavar. Illetve most hala ennek oda lent viszketek, hasznalunk gumit, de előtte hozzam er lent anelkul is. Valahogy igy elment a kedvem. Nem merek neki szólni hogy menjen el furdeni. Ti mit ajánlotok hogy lehet ezt finoman kozolni, vagy celozgatni ra?
2022. máj. 30. 11:55
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, keress fel pszichológust, ezt az igénytelen szerencsétlent pedig dobd ki.
2022. jún. 2. 18:57
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

Atyaeg, ha tényleg te vagy a képen és ilyen igénytelen emberrel együtt vagy, neked tényleg pszichológus kell.

De, érdemelsz jobbat.

Olyannál aki fürdeni se képes, mindenképp!

2022. jún. 2. 19:22
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Bazdki, én nálad sokkal csúnyább vagyok és alacsonyabb is, de soha nem kockáztatnám az egészségem csak azért, hogy legyen vki aki megdug.

Ne süllyedj már le ennyire légyszíves!

2022. jún. 2. 20:03
 54/60 anonim ***** válasza:
100%
Kamu a kérdés tuti.
2022. jún. 3. 08:16
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is.

Ha én nem szorulok rá mosdatlan farkakra, akkor a képen szereplő lány még úgy sem.

A kedves kérdező hergelni akarja a népet.

2022. jún. 3. 09:45
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is marha gyanús..
2022. jún. 3. 12:15
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu.
2022. jún. 3. 21:23
 58/60 A kérdező kommentje:

A kérdés nem kamu. Miután megint nem volt tervebe a furdes így finoman szoltam neki. Legyszi ne haragudj meg, de menj el kerlek furdeni. Nem tudom mi lett veled az utóbbi időben, de ilyet nem fogunk jatszani. Ha ezt igy akarod csinálni akkor számíthatunk.

Utána egybol elment furdeni. Es ő kért elnezest hogy kellemetlen helyzetbe hozott, es hogy ez nem volt alap dolog.

2022. jún. 7. 18:05
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
A történet tanulsága: a legrövidebb út az egyenes. :) Kommunikáció!!
2022. jún. 7. 18:24
 60/60 A kérdező kommentje:
Meglepodtem, hogy nem haragudott meg.
2022. jún. 7. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!