Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Raszolhatok a baratomra ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raszolhatok a baratomra ilyen keves ido utan h fürödjon meg?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a baratom raszokott arra h nem fürdik. Itt van nalam 3-4 napig es nem cserel ruhat es nem is furdik. 4 honapja vagyunk egyutt. Engem viszont zavar. Illetve most hala ennek oda lent viszketek, hasznalunk gumit, de előtte hozzam er lent anelkul is. Valahogy igy elment a kedvem. Nem merek neki szólni hogy menjen el furdeni. Ti mit ajánlotok hogy lehet ezt finoman kozolni, vagy celozgatni ra?
2022. máj. 30. 11:55
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, már ne haragudj, de te f*sol attól, hogy meg fog haragudni,

mindemellett meg már valószínűleg összeszedtél valami gombát tőle.

Ez rohadt undorító, és igen, elég igénytelen vagy te is, hogy nem vagy képes szólni neki és ezek után így össze tudsz vele feküdni.

Én tuti elhánynám magamat, mindegy mennyire szeretem az illetőt.

Én nem értem, ennyire kapcsolatfüggőek a mai emberek, hogy inkább a pálltt, hugyos pisis farkú pasival összefekszenek, mintsem hogy magukat tisztelnék?

Ez nagyon sokkolt.

2022. máj. 30. 14:02
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Fujj bazzeg hát elhányom magam. Ő nem érzi, hogy büdös a s*gge meg a f*rka? Hát már estére lehet érezni a bukét b*ssza meg.

Ennyire ne legyél már kapcsolatfüggő, de perszeee amúgy kedves fiú. Sok kedves fiú van, ha neked ennyi elég (úgy látszik elég), akkor könnyű dolgod lesz összeszedni egy újat, az már hátha tud fürdeni.

El nem tudom képzelni honnan lehet ilyen furunkulusokat összeszedni. Eddig nem volt ilyen? 4 hónapja vagytok csak együtt, de ügyes okos, hogy 4 hónapig tudott fürdeni.

Te meg engeded, hogy betegye neked??? Legalább gumit húzott volna föl az a szerencsétlen, nem hogy a túrós f*rkát belédtegye

2022. máj. 30. 14:15
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező az igénytelen pasi. Tett már fel kérdést , hogy miért kell mindig fürdeni.. most kiadja , hogy ő a barátnő .
2022. máj. 30. 14:56
 24/60 anonim ***** válasza:
66%
Cigo vagy ?
2022. máj. 30. 16:00
 25/60 anonim ***** válasza:
25%

És az ilyen igénytelen senkiknek van nőjük!!!

A normális srácok meg verhetik a paplan alatt. :(

2022. máj. 30. 19:30
 26/60 A kérdező kommentje:
Normal esetben tenyleg furdik. Sot melo utan is egyből meg a meloban. Most nem tudom mi történt vele. Igazából szabin vagyunk es gyakorlatilag csak sorozatot neztunk a 3 nap alatt. Lehet ezért nem furdott.
2022. máj. 30. 19:34
 27/60 anonim ***** válasza:
96%

Ne legyél már ilyen agyament!

Szabadság alatt nem kell fürödni?

Tudod mennyi bűzölgő ember rohangálna az utcán?

Értem hogy nem akarod elveszíteni, de magadra engedsz egy olyat aki az egészségedet kockáztatja?

Tudod milyen könnyen össze lehet szedni egy jó kis fertőzést?

Főként egy olyan faroktól, amit napok óta nem mosnak?

2022. máj. 30. 19:41
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Engem mostmár érdekel.

Szóltál neki?

2022. jún. 1. 02:48
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Engem is.

Azóta sokkos állapotban vagyok.

2022. jún. 1. 09:50
 30/60 A kérdező kommentje:
Azota nem volt nalam. De ha jon es nem furdik raszolok. Holnap jon es egesz hetfoig itt lesz. Mar azért is szolok neki ha nem hoz masik ruhat
2022. jún. 1. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!