Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Raszolhatok a baratomra ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raszolhatok a baratomra ilyen keves ido utan h fürödjon meg?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a baratom raszokott arra h nem fürdik. Itt van nalam 3-4 napig es nem cserel ruhat es nem is furdik. 4 honapja vagyunk egyutt. Engem viszont zavar. Illetve most hala ennek oda lent viszketek, hasznalunk gumit, de előtte hozzam er lent anelkul is. Valahogy igy elment a kedvem. Nem merek neki szólni hogy menjen el furdeni. Ti mit ajánlotok hogy lehet ezt finoman kozolni, vagy celozgatni ra?
2022. máj. 30. 11:55
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
*érdemelsz
2022. jún. 2. 15:49
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

"Minosithet sajnos de en az ilyenektol félek, mmint raszolni. Vagy beszolni vkinek ha büdös, mert nem veszi mindenki olyan könnyen."

És? Kit érdekel?

2022. jún. 2. 16:01
 43/60 A kérdező kommentje:

Az a baj h nem erdemlek tobbet boven eleg o. Csak ne a szaglasomra hatna.

Egy dolog van ami zavart meg benne, de arrol mar letettem ketto csalodas utan.

Ugy volt h megyunk moziba, én szepen kioltoztem. O meg hát melegítő cuccba. Akkor eleg csunyan néztem ra. Le kellett oltoznom, mert hozza képest sok volt. Mondja bocsi majd kovinek.

Kovinek a moziba indulas elott 10 perccel kelt fel en pedig már szépen feloltoztem gondoltam tuti van normális ruhaja. Felöltözött, melegítő, nézek rá. Ahh mindegy atveszek masik ruhát. Itt azért mérges voltam.

2022. jún. 2. 16:15
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

Mérges voltál, DE tudja, hogy harmadszorra is durcisan átöltözöl majd.

Érted... :)

2022. jún. 2. 16:32
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után tényleg érdekelne, hogy nézel ki, hogy mindent eltűrsz csak melletted legyen. Vagy csak az önbizalmad van olyan mélyen mint a magadról alkotott képed.
2022. jún. 2. 16:39
 46/60 A kérdező kommentje:

Igen en is igy vagyok vele h tuti tudja.

Tényleg nem vagyok szép. Magas vagyok mellé eleg fius az arcom.

[link]

2022. jún. 2. 18:19
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
#46 Haha jó vicc.
2022. jún. 2. 18:28
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted csúnya vagy? Sok lány örülne ha ennyire csúnya lenne. :D

Milyen magas vagy egyébként?

Neked inkább az önértékeléseddel kellene kezdeni valamit, amihez nem járul hozzá ez a kapcsolat, az biztos.

2022. jún. 2. 18:36
 49/60 A kérdező kommentje:

178 sajnos. A baratom is alacsonyabb nalam.

Szerintem senki nem orulne neki, sőt igazából sokszor felek h a baratomnak sem vagyok jo

2022. jún. 2. 18:43
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az még nem sok. Én pl 181 vagyok és egyáltalán nem érzem magam magasnak pasiként, vagy csak erre felé magas mindenki. Azt hittem majd valami 185+t írsz. :D Külsőre meg teljesen rendben vagy, szerintem tök aranyos vagy ezen a képen.
2022. jún. 2. 18:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!