Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nagyon nyomul a randin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon nyomul a randin, rászólhatok hogy miért vagy ennyire "beindulva"?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt látom rajta hogy be van rám izgulva. Persze tudom ez jó meg akar engem, de nekem ez hirtelen. Gáz ha rászólok, hogy vegyen vissza egy kicsit.

Ha azt mondom hogy "Hát te aztán nagyon be vagy indulva"?

3 randink volt, ő 24 éves.

2013. febr. 22. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy reflexből visszaszól hogy "mi van, fap.na vagy?"

a legtöbb huszonéves pasi sajnos minél hamarabb szexet akar a buta amcsi sorozatok óta amik azt sugallják : henteregj csak már 3. randin, de lehet rögtön az 1.-n is már...

nem tudom, akkor inkább nincs pasim, mert ha randizok, az nálam annyit jelent "beléd tudnék szeretni, lehetne ebből egy oltári jó érzelmes és egyebes 100 éves kapcsolat".

ha csak szexpartnert keresnék, rögvest azzal indítanék...

így meg meg se adják az esélyt hogy megismerjem őket, kialakuljon az hogy magát az embert is szeretem, nem csak a f@szát.

ezért ilyen tartalmatlan, felszínes, üres és sz.r a kapcsolatok többsége ma.

2013. febr. 22. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem simán rászólhatsz! Ha neked nem tetszik a szitu mond meg ne hagyd elnyomni magad! Az első válaszoló írta,hogy lehet beszól valamit,ha pedig így lesz akkor tuti csak ágybetétnek kellenél és szerintem jobb ha hanyagolod! Ha komolyan kíváncsi rád,akkor bír várni is...!
2013. febr. 22. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!