Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi csak annyit mond: ügyeket intéz, csalàdi programja van, tehàt nem mondja meg konkrétan, ti mit gondolnàtok?
Figyelt kérdés
Miért ködösít?
Nektek volt màr ilyen?
tegnap 21:50
1/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen kapcsolatban vagyunk. Az ismerkedés elején nem akadnék fenn rajta, valószínűleg egyszerűen nem vagyunk azon a szinten, hogy beavasson.
2/5 A kérdező kommentje:
1 honap ismeretseg utan miert nem lehet megmondani hogy tesoval megyek vacsorazni vagy mittomen
Vagy kormanyablakba...
ezek nem hetpecsetes titkok
tegnap 21:54
3/5 anonim válasza:
Én párkapcsolatban se mindig részletezem, ha érdektelen az infó. Az ügyeket intéz szerintem nem fura válasz. Ahogy egy hónapnyi ismerettség után a családi program se. Ha mélyebben érdekel kérdezz rá. Ha terel, az valóban fura, de önmagában ez a megfogalmazás nekem nem lenne gond. Mivel lennél beljebb, ha pontosabban fogalmaz?
4/5 anonim válasza:
És mit vársz? Csináljon képeket a hivatalban? Vagy adja át a telefont az ügyintézőnek?
5/5 anonim válasza:
Attól hogy nem ír róla 10 oldalas forgatókönyvet mit fog csinálni még nem nevezném ködösítésnek. Ha annyira érdekel akkor kérdezz rá mit csinált.
Mindazonáltal sz'tem kezdtek elcsúszni kommunikáció terén. Neked ennél sokkal több infóra lenne a szükséged, de a másik fél meg nem ilyen típus. Ebből még lesz jópár vitátok a jövőben... átgondolnám a dolgot érdemes-e így belevágni bármi komolyabba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!