Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő társkeren azt írja hogy olyan férfit keres aki mellett nőnek érezheti magát, akkor konkrétan mit vár a férfitől?
Erre van egy szép elmélet, meg egy hétköznapi elmélet.
Az egyik jól hangzik mint a romantikus filmekben, a másik pedig kiábrándító.
Szerintem ez azt jelenti, hogy szeretve. Legalábbis én nőként nem értem ezt, mert mindig nőnek érzem magam, de amit más nők leírnak, azokból mindig azt veszem ki, hogy szeretve és megbecsülve akarnak lenni.
(Én is, csak ezt nem kötöm a nőiességhez, szerintem a normális férfiak is vágynak erre.)
Hát hogy kinyitja a kocsi ajtaját, hogy nem velem cipeltet nehéz dolgokat, hogy vonzódik hozzám.
Meg tud lepni egy szál virággal.
Amugy a volt munkatársam mindig kinyitottak nekem az ajtót, ha a székemet akartam kivinni akkor egyből felugrott hogy majd ő.
Na valami ilyesmi, de ő pl férfias is volt. Talán azért is éreztem magam nőnek ha együtt dolgoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!