Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azt mondja nem akar semmit,de nem konkrétan tőlem hanem senkitől és hagyjam akkor ha tiszteletben tartom és nem keresem kereshet még? Előtte ő tepert.Nincs más csaj a dologban ez biztos.Még azt is elmondta törölte magát a társkeresőröl is
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 17:01
1/7 anonim válasza:
Nagyobb a valószínűsége, hogy keress ha békénhagyod, mint hogy zaklatod, tepersz ez biztos. De mindenféleképpen tartsd tiszteletben a kérését ne a végkifejlett motiváljon.
2/7 anonim válasza:
Az is lehet h lebukott csak es van nője
3/7 anonim válasza:
Valakinek elege lett a nőkből, mondjuk érthető. Legyél szives ne baszogasd.
4/7 A kérdező kommentje:
Reménykedek benne h.ha tiszteletben tartom amit kért keresni fog.Mint írtam nem más csaj van a képben ebben biztos vagyok.Mennyi idő mire kereshet?
2023. márc. 12. 20:58
5/7 anonim válasza:
Lehet huzd meg ereszd meg -et játszik. Manipulál. Játszmázik.
Sokminden lehet.
6/7 anonim válasza:
"ha tiszteletben tartom és nem keresem kereshet még?"
"Mennyi idő mire kereshet?"
Ez mi??? Nem azért írta azt, hogy hagyd békén, mert túl sok voltál neki??
Úristen... ugye nem fogsz belerokkani, hogyha a netes pasika nem keres?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem egy netes pasi! Mert talalkoztunk es minden jol alakult.Hirtelen valtozott.Es nem ertem.Miert ne tehetnek fel ilyen kerdest? Azert van ez az oldal nem? Ha nem akarsz valaszolni akkor ne irkalj hülyeségeket a kerdés ala!! Koszi!! Normalis emberi valaszokat varok!!
2023. márc. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!