Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy társkeresőn keresünk harmadiknak pasit a páromnak, több levelet váltunk, képet cserélünk, megbeszéljük konkrétan a találkát aztán a legtöbben eltűnnek vagy valamilyen ürüggyel lemondják?
Lehet fantáziának izgató, aztán meglépni már egy kis bátorság is kellene.
Próbáltak már engem is hármasban hívni, de engem zavarna, hogy van még egy pasi.
Csak kiváncsiak voltak, hogy néz ki az asszonyod ruha nélkül
Szerintem. Ilyen "képkunyerálók"
Vagy az is lehet, hogy nem merték megmondani, hogy nem tetszik a nőd, így "csak" nem mentek el
Engem is érdekelne ez a dolog, de még fiatal vagyok hozzá és zavarban is lennék. 😌😁
Szóval megértem ha valaki belemegy, csak aztán mégse.
Bár én ezt az elején tisztáznám ha nem vagyok benne biztos és nem a végén tünnék el.
Mert kamusokkal van tele a net. Inukba száll a bátorságuk amikor ki kellene lépni a net arctalansága mögül, vagy simán csak recskázáshoz akartak képeket, "történeteket".
Mesélek egy idevágó storyt. Gangbanget szeretett volna tartani egy pár, több száz jelentkező közül végül 39 maradt fent a rostán. Közölték velük a helyet, időt, a 39 "tutira ott leszek" pasiból egy, azaz 1 db jelent meg személyesen 😂
Ha többest kerestek célozzatok be egy swingert. Adott a hely, az idő, nem kell szervezkedni, 100% kamumentesen azonnal face to face ott a "választék".
Igazából csak álljon a farkad keményen, a többi jön magától
Előtte pár pohár ital ellazít :D
Lehet hogy mégsem akar egy másik pasihoz hozzáérni, mert rájött hogy ő ezt kompromittálónak érezné.
Vagy csak kicsi a kukija, és nem akar lebukni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!