Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsolsz ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolsz ebben a helyzetben, írjam meg neki konkrétan hogy szeretném megismerni közelebbről, vagy ne írjak semmit és bízzam az időre?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős lány, minden vágyam az hogy meg ismerjük egymást közelebbről, nagyjából 3-hete csetelűnk, de nem mertem rá kérdezni hogy mégis lenne e esélyem arra, hogy közelebbről meg ismerjük egymást. Olyankor amikor csetelűnk, van egy olyan érzésem mindt ha várná hogy el hívjam randira, (de ez csak egy megérzés). Szóval a kérdés az hogy írjam meg neki konkrétan hogy mit szeretnék, vagy továbbra is cseteljek vele, és bízzam az időre hátha ki alakul valami. Válaszokat előre is köszönöm. 23F
2024. márc. 27. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda alakulna ki ha nincs személyes találkozó, randi? Hívd el rá és majd több randi során alakulhat ki valami. Abból semmi se alakul, hogy írkáltok egymásnak hónapokig, csak az, hogy letilt a f*szb*!
2024. márc. 27. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp próbáld meg!
2024. márc. 27. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Gondolj arra hogy ha nem hívod el akkor nem lesz semmi. Ha elhívod lehet hogy offol de legalább tudod majd hogy nem tetszel neki és nem fogod pazarolni rá az idődet. Ha viszont igent mond simán lehet hogy idővel még a farkadat is bekapja majd.
2024. márc. 27. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Írtam a lánynak hogy szeretnék vele személyesen is beszélgetni ha ő is úgy gondolja majd a későbbiekben, a lány igent mondott. Nem írtam konkrétan hogy randira szeretném hívni, de úgy gondolom ebből kifolyólag ő is tudja mit szeretnék
2024. márc. 31. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert a randin
2024. márc. 31. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

-de az a helyzet, hogy nem bírtam magamba tartani ezt az egészet, és elmondtam a lánynak hogy igazából azért szeretnék vele személyesen beszélgetni, mert meg szeretném ismerni közelebbről és hogy ő lát e esélyt e téren, a lány pedig egy sima nemmel válaszolt. Így igazából azért is mondtam el, mert nem voltam biztos benne, hogy baráti téren akart volna e talizni velem, vagy más téren. Lehet hogy el rontottam 😔

2024. ápr. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!