Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, akik nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nem szeretik a lábfétist, ti konkrétan miért nem szeretitek?

Figyelt kérdés
Orálozni jobban szerettek amúgy, minthogy a lábatokkal foglalkozzon a barátotok?
2023. ápr. 13. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Oralozni utalok. A labfetissel nincs bajom.
2023. ápr. 13. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Mert csak. Senki ne b@sztassa a lábamat.
2023. ápr. 13. 09:34
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Mert te, ha esetleg nem vonz a fojtogatós szex, konkrétan miért nem szereted? Vagy akár a spenótfőzeléket vagy a túrázást vagy a kézműveskedést vagy akármit felhozhatnék itt. Ha nem szeretsz valamit, annak nem kell okának lennie.

Amúgy nekem borzasztó csikis a lábam és eleve visszataszít, ha valaki hozzáérne. Az orállal nincs bajom, szeretem csinálni. Kapni kevésbé, de még mindig inkább, mint hogy a lábammal foglalkozzon. Nekem nem erogén zónám, csak egy végtag.

2023. ápr. 13. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Mindkettőt utálom, nem értem, miért kéne összefüggésnek lennie a kettő közt.

Konkrétan nem tudom. Elfogadtam mindig, hogy vannak olyan zenék, filmek, kaják, amik tetszenek, és vannak, amik nem. Szex dettó.

2023. ápr. 13. 10:20
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Én utálom a lábfétist.

Miért? Mert ha valaki megkérdezné, hogy pl. mi a legundorítóbb testrész, valamiért a lábfejet mondanám.

Ha meglátok egy lábfejet, rosszul vagyok, ha az enyémhez érnek hozzá, elájulok.

Ennek nincs mélyebben megmagyarázható oka, van aki szereti, van aki nem.

2023. ápr. 13. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Mert nem normális dolog. Semmiféle szinten nincs köze a szexualitáshoz, egyszerűen taszító. Nem tudnám elviselni, hogy a lábanat piszkálja valaki. Az orál nem tudom, hogy jön ide, de azt szeretem adni-kapni.
2023. ápr. 13. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem érdekel a lábfétis de őszintén szólva mindig meglep mekkora hisztit tudnak csapni a nők ezen a témán.
2023. ápr. 13. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán csak nem tetszik, ha mindegy, ki vagy, a lényeg, hogy a lábadra lehet verni. Erre jó egy próbababa is.
2023. ápr. 13. 14:17
 9/12 anonim ***** válasza:
16%
Csodálkozom, hogy nők ennyire viszolyognak ettől. Egy másik hasonló kérdésre érkezett válaszban érzek valamennyi igazságot. Lehet, hogy sokan gondolják a saját lábfejüket nem szép formájúnak (jogos, pl bütyök🤢), vagy bőrkeményedéses, vagy büdös...Nem azt mondom, hogy AZ, de lehet, hogy attól tartanak... És van a nők kisebb hányada, akik ápolják a lábfejüket is és ha még némi szexuális kultúrával is rendelkeznek, akkor megértik, sőt számukra is izgató lehet, ha a lábfejüket IS kényezteti a partnerük🙂
2023. ápr. 13. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, amit csinálsz 9-es, azt kb 13 éves korom óta tapasztaltam a pasiktól, így akartak kicsalni képeket, hogy azt mondják, "biztos csúnya vagy", de meg küldesz képet, hogy bizonyítsd, hogy nem. Én felnőttem, de a taktikák maradtak ugyanazok.

Az anált sem szereti csomó nő, és nem azért, mert ronda a segge. Csak egy kicsit kéne nem a faszoddal gondolkozni.

2023. ápr. 13. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!