Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti hogy hoznátok egy lány tudtára hogy szeretitek, de anélkül hogy így konkrétan odaálltok elé és elmondod hogy szereted?
Szóval arra gondolok, hogy nem meritek elmondani neki nyíltan hogy szeretitek, de valahogy a tudtára akarjátok hozni. hogy csinálnátok?
Amúgy én lány vagyok, és szerintem az egyik barátom szerelmes belém, de nem tudom biztosan,ezért kérdezem hogy ti hogy csinálnátok:)
apró gesztusok, romantikus hülyeségek.
Volt hogy egyik kiszemeltem elment angliába 2 hétre. Erre kapott tőlem egy egészségügyi dobozt (mint ami a kocsikban is van) tele csokival. Odaadtam neki azzal a kisérővel, hogy ez a személyre szabott EÜ ládája, és ha nagyon honvágya van, akkor nyissa fel.
ez aranyos:)
Hát ő igazság szerint csak így msnen szokott "bébinek" hívni, meg jaj de szeretlek meg ilyenek, élőben pedig olyan különleges... Nem fogdos, nem csinál semmi olyat... megölelni szokott néha csak úgy, és olyan fura érzésem van közben, lehet hülyén hangzik, de érzem a szeretetet:O csak az a baj, nem tudom hogy baráti vagy úgy...
ha tetszik, akkor keresd az alkalmat hogy megérintsd, és kiderül...
24/F(első)
ha úgy érzi hogy lehet esélye, akkor lépni fog szerintem... denehéz így látatlanba... ha vannak még kérdéseid, akkor írj egy msn címet privátba
24/F
én 16 vagyok lassan, ő 17.
Én akarnám, mert én elég rég óta szerelmes vagyok belé... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!