Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek (nők) ha konkretan szajba b@sznak persze farokkal? Nem kézzel mielőtt elkezdenetek poenkodni 😆😁 Vagy undorodtok Töle?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 14:07
2/13 anonim válasza:
Én csak úgy szopatok nőt de addig míg össze nem hánnya magát
3/13 anonim válasza:
Nem szokott ilyen felmerülni. Nem a Gubacsi vonzáskörzetében élő mélynyomori romákkal ismerkedem.
4/13 anonim válasza:
3# Szopd le az összes Romát akkor magyar nem is csinál ilyet mi ?
5/13 anonim válasza:
4:
De, csak annak is a legalja rétege.
6/13 anonim válasza:
Imádom!! 82/F, Rudolf. De becézzetek csak Rudinak, vagy Túrórudinak. Vagy Rúdnak.
7/13 anonim válasza:
Szeretem, nagyon be tudok nedvesedni tőle, beindít amikor így dominálnak :D
8/13 anonim válasza:
5# Hülyeséget beszélsz nekem volt olyan tanult aki nem az aljából származik és magyar szexpartnerem akinek az ilyesfajta szopás is bejött neki
És voltam olyan prostival aki roma és nem ment bele az ilyenbe úgy ,hogy nem attól függ ki milyen alja vagy nem alja hanem az ,hogy valakinek tetszik valakinek nem
9/13 anonim válasza:
Mivel jól bírom a mélytorkozást, nekem nincs vele bajom, ha a pasit ez teszi boldoggá, mehet simán.
10/13 anonim válasza:
5 ös
Ez szerinted cigány ? vagy ő alja ? Nem Csak ez jön be neki és hajon fogvást dugja szájba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!