Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tetszene nektek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tetszene nektek, ha a párotok bepelenkázva az öletekbe elkezdene pisilni a pelusba?

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 01:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Bro' hogy ne csak azt mondjam nálad van némi baj a toronyban, hanem segítsek is: a dominák nem lányok, hanem Nők. Bár még azok között is elég kevés lesz amelyik ilyen baby-fétisre nyitott. S lenne rá egy húszasom hogy nem itt találod meg, szóval felesleges a kérdésed.
2021. nov. 30. 01:34
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
ha ilyen beteg ötlettel állna elém, akkor újra szinglik lennénk
2021. nov. 30. 01:34
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Imádom ezeket a kérdéseket. :D nem tudom ki vagy kik írják az ilyen beteg fétiseket, de még még méég!
2021. nov. 30. 01:37
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
#3 nem kell biztatni őket, írják azokat maguktól is 😂
2021. nov. 30. 01:38
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
Én is szoktam trollkodni, de ez nálam is betegebb.😅
2021. nov. 30. 06:39
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Minden nőnek álma vágya egy ilyen zakkant beteg elme
2021. nov. 30. 07:02
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen nő max 0.0001% lehet. Tehát az országban kb 1, aki ezt önszántából is kedveli.

Viszont a Rosszlányok, smpixie tele van fizetős dominákkal. Gyakorilatilag bármelyiküknél kipróbálhatod ezt.

Az én dominám imádja feszegetni a határaimat, és olyan dolgokat is kipróbálunk ami egyáltalán nem a fétisem. Az egyik ilyen a pelenkázás. Egyáltalán nem izgat, már a gondolatától kivagyok. Egyszer a találkozó előtt Viberen rámparancsolt hogy igyak meg másfél liter vizet. Mire odaértem már kellett pisilnem. Rámadott egy pelenkát meg ilyesmiket. Ha kibírom pisilés nélkül akkor kaptam volna jutalmat, ha meg belepisilek akkkor büntetés, és abban kell még maradnom a szeánsz végéig (kb másfél óra). Nem kellett sok biztatás hozzá hogy elengedjem magam. Abban a pillanatban tök jó volt. A domina persze röhögött rajtam, megalázott, elmondott mindennek. Életem egyik top 3 legmegalázóbb dolga volt. Utáltam az egészet. Utána még rajtam volt, idegesített, csípett stb. És persze a kapott büntetést se tettem zsebre.

2021. nov. 30. 12:20
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem tetszene, csak aztán sajnos hülyére verném egy bikacsökkel.
2021. dec. 8. 04:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Miért pont bikacsökkel?
2021. dec. 8. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Lehet feszítővas is, ebből már nem csinálnék problémát...
2021. dec. 9. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!