Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszene nektek, ha a párotok bepelenkázva az öletekbe elkezdene pisilni a pelusba?
Ilyen nő max 0.0001% lehet. Tehát az országban kb 1, aki ezt önszántából is kedveli.
Viszont a Rosszlányok, smpixie tele van fizetős dominákkal. Gyakorilatilag bármelyiküknél kipróbálhatod ezt.
Az én dominám imádja feszegetni a határaimat, és olyan dolgokat is kipróbálunk ami egyáltalán nem a fétisem. Az egyik ilyen a pelenkázás. Egyáltalán nem izgat, már a gondolatától kivagyok. Egyszer a találkozó előtt Viberen rámparancsolt hogy igyak meg másfél liter vizet. Mire odaértem már kellett pisilnem. Rámadott egy pelenkát meg ilyesmiket. Ha kibírom pisilés nélkül akkor kaptam volna jutalmat, ha meg belepisilek akkkor büntetés, és abban kell még maradnom a szeánsz végéig (kb másfél óra). Nem kellett sok biztatás hozzá hogy elengedjem magam. Abban a pillanatban tök jó volt. A domina persze röhögött rajtam, megalázott, elmondott mindennek. Életem egyik top 3 legmegalázóbb dolga volt. Utáltam az egészet. Utána még rajtam volt, idegesített, csípett stb. És persze a kapott büntetést se tettem zsebre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!