Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szex konkrétan csak testiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex konkrétan csak testiség és velem van a baj?

Figyelt kérdés
2 hete ismerkedem egy férfivel, 2. randin csók, 3. randin szex. Első alkalom nem volt a legtökéletesebb, folyamatosan azon lovagol,hogy mi volt a bajom. Elmondtam, hogy nehezebben nyílok meg, pláne az ilyen intimebb dolgokban, kell a bizalom stb. Majd közölte, hogy nem igazán érti a problémát, mit kell erre ennyire befeszülni.
2022. aug. 29. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ő érzéketlen inkább a leírtak alapján.
2022. aug. 29. 17:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt kifogtad. Sok jóra ne számíts szerintem, mivel nem tűnik valami jó partnernek.
2022. aug. 29. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, te vonzónak találod egyáltalán ezt a pasit?
2022. aug. 29. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Eleve nem értem, hogy harmadik randin miért mentél akkor bele, nem kellett volna. Az meg teljesen normális, hogy az ember izgul, nem tudja úgy elengedni magát elsőre, ezen nem értem miért lovagol. Ha mondjuk nem lett volna erekciója, vagy lelankad, mindjárt nem lett volna ennyire nemtörődöm.
2022. aug. 29. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem túl bíztató hozzáállás a részéről. Én ezek után nem várnék sokat az egésztől.
2022. aug. 29. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én már lassan egy éve vagyok együtt a párommal, de még mindig nem nyíltam meg neki teljesen ilyen téren. Egyre többet adunk egymásnak önmagunkból, a vágyainkból, nem sietünk sehová, jó sokáig szeretnénk együtt lenni, mindennek eljön majd az ideje.

Neki kifejezetten tetszett, hogy félénk voltam az elején, és az is, ahogy egyre jobban megnyílok, átadom neki magam...

Fontos, hogy ebben is passzolj a másikkal.

2022. aug. 29. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs bizalmad felé, miért feküdtél le vele? Nem kötelező, ebben nincs ilyen mikor illik. Mind mások vagyunk, van, aki vadmacska és reggeli férfiakat eszik, de teljesen oké az is, ha te félénk vagy. De annyira meg muszáj kiállnod magadért és olyanba ne menj bele, ami nem komfortos neked.
2022. aug. 29. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A szex nem csak testiség! Vagy is legfőképp a nőknél érzelem is kell hozzá,meg "ismertség". Ahogy te is írod,ilyen hamar nehezen nyílsz meg! Ez nem csoda!

Mondjuk vannak olyan lányok is ,akiknek testiség csak,de ritkább az ilyen. Nekünk kell a bizalom,szeretet vagy vonzalom meg ilyesmik

24/N

2022. aug. 29. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján nem vagy fontos neki. Csak a saját örömére hajt.
2022. aug. 29. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó és érzéketlen. Nem veled van a baj.
2022. aug. 29. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!