Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy egy tartalmas beszélgetés szellemi síkon jobban lázba hozza, mint az hogy a másik személy konkrétan hogy néz ki?
Érdekes, de ezt tapasztalom magamon, hogy olyan igazán erős vonzalmat csak a szellemi partnerek tudnak belőlem kiváltani.
Nyilván persze ha látok egy jó nőt, megnézem, meg a külső is számít, csak önmagában engem annyira nem izgat, ha nem lehet vele tartalmasakat beszélgetni.
Míg mondjuk egy olyan lány, aki elsőre adott esetben nem is jön annyira be, de elkezdünk dumálni és egy hullámhosszra kerülünk, akkor egy idő után jobban vonzódom hozzá, mint egy bombanőhöz.
Külön inspiráló, ha valakivel lehet érdemben vitázni, társadalmi,gazdasági egyéb kérdésekről és ütköztetni a véleményeket.
Ja de nálam konkrétan arról van szó, hogy a szexuális vonzalmat maga az intellektuális beszélgetés váltja ki. Eddig csak olyan lányokkal szexeltem, akikkel előtte jó pár beszélgetést lefolytattam sokféle témában.
Aki csak szimplán külsőre jól néz ki, azokat csak megnézem, de ez még önmagában nálam nem elég, hogy le is akarjak feküdni az illetővel. Szerintem ez azért sok férfitársam esetében nem így van, mint nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!