Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van úgy vele, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy egy tartalmas beszélgetés szellemi síkon jobban lázba hozza, mint az hogy a másik személy konkrétan hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Érdekes, de ezt tapasztalom magamon, hogy olyan igazán erős vonzalmat csak a szellemi partnerek tudnak belőlem kiváltani.

Nyilván persze ha látok egy jó nőt, megnézem, meg a külső is számít, csak önmagában engem annyira nem izgat, ha nem lehet vele tartalmasakat beszélgetni.

Míg mondjuk egy olyan lány, aki elsőre adott esetben nem is jön annyira be, de elkezdünk dumálni és egy hullámhosszra kerülünk, akkor egy idő után jobban vonzódom hozzá, mint egy bombanőhöz.

Külön inspiráló, ha valakivel lehet érdemben vitázni, társadalmi,gazdasági egyéb kérdésekről és ütköztetni a véleményeket.

2021. aug. 7. 14:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
pontosan így van nálam is. Nő vagyok. Teljesen mindegy hogy néz ki a férfi akivel randizom, ha megmozgat intellektualisan akkor nyert ügye van nálam
2021. aug. 7. 14:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vagyok én is :) 24/F
2021. aug. 7. 14:05
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ezzel mindenki így van, ezért nincs mindenkinek bombanője.
2021. aug. 7. 14:05
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
meg azért mert a "bombanők" ritkán intelligensek
2021. aug. 7. 14:06
 5/23 A kérdező kommentje:
Azért sokan nem így vannak vele, de örülök, hogy vannak akik igen.
2021. aug. 7. 14:08
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fontos, hogy akivel együtt vagyok, üssön meg egy bizonyos szellemi szintet. De emellett a kinézet is fontos. Tehát egy okos, de szexuálisan nem vonzó férfival szellemi partnerséget, barátságot tudok elképzelni, szerelmet nem.
2021. aug. 7. 14:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én is így vagyok vele, de a külsejét tekintve azért fontos a férfias külső nekem, különben csak jó barátként tudok rágondolni. De szép pasinak nem kell lennie.
2021. aug. 7. 14:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele nőként, nekem csak annyi fontos a külsejében, hogy ne tartsam gusztustalannak, taszítónak. Amúgy én a jó pasikat meg sem nézem, ennyire sem mozgat meg a jó külső.
2021. aug. 7. 14:35
 9/23 A kérdező kommentje:

Ja de nálam konkrétan arról van szó, hogy a szexuális vonzalmat maga az intellektuális beszélgetés váltja ki. Eddig csak olyan lányokkal szexeltem, akikkel előtte jó pár beszélgetést lefolytattam sokféle témában.

Aki csak szimplán külsőre jól néz ki, azokat csak megnézem, de ez még önmagában nálam nem elég, hogy le is akarjak feküdni az illetővel. Szerintem ez azért sok férfitársam esetében nem így van, mint nálam.

2021. aug. 7. 14:36
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 A vonzalmat nálam is a beszélgetés váltja ki, de ha alapból taszít, nem fog semmit kiváltani a beszélgetés. Ahhoz legalább közömbösnek kell lennie, vagy amúgy is helyesnek. Viszont hiába helyes, ha nem tudunk beszélgetni, érdektelenné válik. Szóval ez ilyen. Hetes voltam.
2021. aug. 7. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!