Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen témákkal lehet elérni nálatok azt hogy ha pl. Áthívok magamhoz egy lányt és nem az a szándékom hogy egyből kufirc legyen hanem hogy ismerkedjünk, akkor ne unatkozzon hanem tartalmas beszélgetés/élmény legyen?
Ugyanis azt vettem eszre hogy nagyon hamar tudtok unatkozni egyik pillanatrol a masikra ami valahol ertheto,hiszen teljesen mar a legtobb teruleten a fiu-lany erdeklodese,de hogy megis milyen tippeket adnatok ami ezt a gatat megtudna szuntetni?
Koszonom a valaszokat elore is!
Utazás
- hol járt már a másik
- hova szeretne még eljutni
- melyik hely volt a kedvence
- élménybeszámolók
Sport
- ő mit sportol, én mit sportolok
- van-e már valamilyen eredménye a dologban
Irodalom/filmezés
- én mit szeretek, ő mit szeret
- mit gondol egy adott műről és/vagy annak megítéléséről
- foglalkozik az ágazattal
Hobbi
- mivel tölti szívesen az idejét
- van-e köztük olyan, amivel komolyabban tervez-e
Ezekről tudnék órákat beszélni, de ez csak én vagyok. Mindenki más, más témák érdeklik. Ami valaki számára unalmas, az lehet a legérdekesebb megint más számára.
Azt viszont érdemes tudnod, hogy amennyiben az adott lánnyal nem ismeritek egymást túlzottan (a kérdés alapján ez a helyzet), akkor kétlem, hogy szeretne egyből felmenni hozzád. Az első pár randin érdemesebb valamilyen programra elmenni, hiszen ezek által is jobban megismeritek egymást, de mégiscsak kötetlenebb és valószínűleg jobban is fogjátok érezni magatokat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!