Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van úgy vele, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy egy tartalmas beszélgetés szellemi síkon jobban lázba hozza, mint az hogy a másik személy konkrétan hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Érdekes, de ezt tapasztalom magamon, hogy olyan igazán erős vonzalmat csak a szellemi partnerek tudnak belőlem kiváltani.

Nyilván persze ha látok egy jó nőt, megnézem, meg a külső is számít, csak önmagában engem annyira nem izgat, ha nem lehet vele tartalmasakat beszélgetni.

Míg mondjuk egy olyan lány, aki elsőre adott esetben nem is jön annyira be, de elkezdünk dumálni és egy hullámhosszra kerülünk, akkor egy idő után jobban vonzódom hozzá, mint egy bombanőhöz.

Külön inspiráló, ha valakivel lehet érdemben vitázni, társadalmi,gazdasági egyéb kérdésekről és ütköztetni a véleményeket.

2021. aug. 7. 14:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10 Igen ez velem is így van. Önmagában a nagyon jó beszélgetés kell a vonzalomhoz nálam, de nem feltétlen váltja ki a vonzalmat, ha valamiért taszít az a másik fél külsőre.
2021. aug. 7. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tipikus jópasik az eseteim, de azért fontos, hogy valami megfogjon a külsejében. Viszont lehet akármennyire vonzó, ha nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor elvész a varázs pikk-pakk. Szóval szerintem sokan úgy vannak vele, ahogy te is.
2021. aug. 7. 15:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
nyilván, másképp nem érezheted jól magad senkivel sem
2021. aug. 7. 15:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak legyen magasabb nálam.

N

2021. aug. 7. 15:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel en is igy vagyok. Egyszer volt kapcsolatom, akinek a külseje fogott meg. Egy eletre megbántam. Minden meg volt benne amit nem szerettem.

Viszont eletem platoi szerelmevel orakig tudunk beszélgetni. Vicces sztori meg neten ismerkedtem meg vele, kep nelkul. Kb a 3.honap utan azt mondtam h en beleszerettem. Pedig se kepet semmit sem lattam rola, nekem eleg volt o maga. Hat meg mikor kepet is lattam rola, en sirtam. Tokeletes. De ez csak platoi, mivel o a vilag masik vegen lakik. De mar 5-6 eve mindig rengeteget beszelgetunk.

2021. aug. 7. 17:08
 16/23 anonim ***** válasza:
A pasim is így van vele.
2021. aug. 7. 18:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen vagyok én is.
2021. aug. 7. 21:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.

Egyszer egy barátunk (szomszédunk is) pont egy beszélgetésünk közepébe csöppent bele. Boroztunk, politikáról, közéletről beszélgettünk. Úgy 20 perc után feltette a kérdést, hogy: "ti szoktatok ilyenekről beszélgetni?"

Mi meg csak néztünk bambán.

Szóval biztos nem természetes ez, de én jó kommunikáció és eszmecsere nélkül el sem tudnám képzelni.

2021. aug. 7. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok. Nőként. Két éve váltam el, egy kimondott "jópasitól" hát fűvel-fával csalt, neki csak a külsőségek voltak fontosak, sajnos amikor megismerkedtünk még nagyon fiatal voltam, és akkor még más volt nekem is az értékrendem.

Szóval elváltunk és egy éve összeismerkedtem egy utcánkbelivel. Mivel négy éve költöztünk ide, személyesen nem ismertem, láttam párszor, barátnőm mondta, hogy szingli stb. De úgy éreztem nem az esetem. Aztán jött egy alkalom, hogy először hármasban bartánőm ő és én elbeszélgettünk. Már akkor tetszett a humora, hogy érezni lehetett rajta, hogy olvasott ember, aki nemcsak a négy fal között él. Aztán rá egy hónapra kettesben maradtunk, és másfél órát beszélgettünk mindenféle semmiségről, és mindenféle támáról, és azt vettem észre, hogy már vonz. Olyan gondolataim lettek közben, hogy de beletúrnék a hajába, vajon hogy csókolhat, milyen helyes mikor mosolyog stb.

Na egy hétre rá összejöttünk, most már hét hónapja együtt is élünk, és még mindig imádunk beszélgetni (és persze szexelni is), rengeteg közös élményünk van. És azóta is vonzódom hozzá minden téren :)

2021. aug. 9. 10:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Jo ilyeneket olvasni *. * Hogy nem csak a külsőségek a fontosak
2021. aug. 9. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!