Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagtól magasabb Nő vagyok, ugyanis 186cm magasra nőttem. Így sajnos, teljesen reménytelennek érzem a párkeresést, konkrétan rám sem néznek a férfiak. Pedig ápolt, csinos, normális értékrendekkel rendelkező Nő vagyok. Miért ennyire reménytelen?
Figyelt kérdés
És főleg normális embereknek Párt találni? Szomorú.2022. máj. 27. 14:40
1/10 A kérdező kommentje:
25/N
2022. máj. 27. 14:40
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ez nem vigasztal, de vess egy pillantást Zendayára és Tom Holland-ra.
3/10 anonim válasza:
Huh, hát tényleg jó magas vagy, én is csak 2 cm-vel vagyok magasabb férfiként. Így nehezebb meríteni, mert a férfiak kisebb része 190 feletti, amilyen találna hozzád. Ha önmagában csak a magassága a gond, akkor próbálj meg olyan hobbikat találni, ahová általában magas emberek járnak, pl kosárlabda és ott hátha nagyobb eséllyel találsz kedvedre valót. Ha más probléma is van, akkor meg ugyanazt kell tenned, mint más társkereső, személyiségfejlődést.
4/10 anonim válasza:
Én örülnék ilyen barátnőnek:) 188 vagyok
5/10 anonim válasza:
Én ronda vagyok és alacsony is lennék hozzád képest úgyhogy nekem eszembe se jutna nálad próbálkozni, de van egy csomó magas jóképű férfi is. Van 1-2 modell lány ismerősöm, nekik is volt mindig próbálkozó bőven, bár nyilván nekik se jöhetett minden férfi szóba, hisz vannak náluk alacsonyabbak is. Egy 160 centis lánynak ilyen szempontból valóban picit könnyebb dolga lehetne, de ugye a 160 centis nők is általában 180-190 centis férfiakkal vannak és azok a nők is el vannak látva bőven, úgyhogy kell lennie elég férfinek ilyen magasságban.
Tedd fel magad Tinderre, pillanatok alatt tele leszel randikkal.
6/10 anonim válasza:
Sok olyan párt látok mostanában, ahol a csaj magasabb, mint a pasi, nem vészes a magasságod.
7/10 anonim válasza:
Igy sokkal könnyebb a többiek feje fölött meglátnotok egymást!
9/10 anonim válasza:
És te meglátod azokat az érdeklődőket is, akik 180 alattiak?
10/10 anonim válasza:
Én nálad alacsonyabbként simán rádnézek, meg rengeteg más férfi is. Ja, hogy a magasságfétis miatt azokat észre sem veszed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!