Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi bevallaná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi bevallaná, hogy csak akkor ír-e nekem, ha unatkozik, ha erre konkrétan rákérdezek?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a büdös életben nem akar tőled semmit, akkor lehet. Egyébként nem igazán tudom elképzelni :D
2021. márc. 23. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Mert te biztosan megmondanád nyilván, ha rákérdeznének. Senki nem ennyire hülye.
2021. márc. 23. 13:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval a férfiak a sírig képesek hazudni, ha úgymond a "becsületükről" van szó? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. márc. 23. 13:59
 4/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem vallaná be, ez olyan 85%-os valószínűségű.
2021. márc. 23. 13:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Én nem beszélgetnék unalomból olyannal, aki igazán nem érdekel. Itt kezdődik. Inkább fognék egy könyvet és olvasnék.
2021. márc. 23. 14:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ó pedig sokan csinálják. Inkább beszélgetnek számukra jelentéktelen emberekkel, minthogy magukkal kelljen foglalkozni...
2021. márc. 23. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Főleg a nők szoktak unalomból beszélgetni idegenekkel.

A férfiak általában ha unatkoznak is, olyat választanak, aki azért valamennyire bejön nekik. Akit csúnyának tartunk, azzal mit beszélgessek, hidegen hagy.

Szóval nem "sírig képesek hazudni ha becsületükről van szó" eset áll fenn. Olvass pszichológiát, mi mozgatja meg a nőt és a férfit, rájössz, hogy "csak úgy unalomból" nem fog írni egy férfi.

2021. márc. 23. 14:06
 8/14 A kérdező kommentje:
De akiről szó van az hol előkerül és minden nap üzenet, valamikor még egy 2-5 nap szünet. Az ilyet komolytalannak tartom.. Már simán rákérdeznék, hogy mi értelme. De lehet még is fogom itt kérdezni, hogy mi motiválja ilyenkor a férfiakat, hogy olyan nőnek üzengessenek, aki igazából nem érdekli őket vagy nem igazán tetszik nekik.
2021. márc. 23. 14:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyformák a férfiak, de a legtöbb nem vallaná be.
2021. márc. 23. 14:11
 10/14 A kérdező kommentje:
1. Ha valaki unalomból írogat, az eleve nem akarhat semmit a bdös életben szerintem 😊
2021. márc. 23. 14:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!