Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?
Össze, ha normális a dolog, számomra megfelelően látja el a szülői szerepet, megfelelő viszonyban van az exével, letisztázott körülmények között jön és megy a gyerek, nem ez a fura pingpongozás van vele, amit egyes szülők képesek megosztott felügyelet alatt csinálni.
Semmi bajom nem lenne, más gyerekével, természetesen nem lennék szülő szereplő számára (hiszen van neki sajátja), az együttélés sem okozna gondot. Azt viszont nem lennék képes végignézni, ha a számomra alapvető szülői kritériumoknak nem tudnak megfelelni, a gyerek sérül a helyzetben, mert nekem ez morálisan még akkor sem fér bele, ha nem az én gyerekem.
“Tudnék”, de nem akarok. Nem szeretem a gyerekeket, nem szeretek a társaságukban lenni, és nem szeretném ha a partneremnek csak örökös második lennék.
(Saját gyereket sem akarok)
Valamint (mivel korombeliekkel ismerkedtem mindig is) meredeknek tartom ennyi idősen hogy volt egy kapcsolata ami olyan komoly volt hogy gyerekvállalásig jutott, aztán már szét is mentek.
30N
Mivel nekem is vannak, ha elvált lennék, természetesen.
Sőt, inkább vele, mert jobban megértené a helyzetemet, mint egy gyermektelen.
Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!