Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze tudnál jönni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés
ma 13:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Barátságra, programokra, szexre igen.
ma 13:59
 2/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Inkább örökre egyedül maradtam volna.
ma 13:59
 3/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
ma 14:00
 4/21 A kérdező kommentje:
Írjatok nemet is ha lehet,és a miértekre is kíváncsi vagyok
ma 14:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, abszolút nem kizáró ok.

34/N

ma 14:06
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Kizárólag akkor ha nincs képben az apja és élhetjük a saját életünket. Mondom ezt úgy, hogy egyszer már kipróbáltam és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Nem probléma más gyerekét nevelni ha ő is elfogad engem és kölcsönösen tiszteljük egymást. Ha az apja folyamatosan azon töri a fejét, hogy kib...n velünk és arra neveli a fiát, hogy az életünket megnehezítse akkor köszi de kihagyom.
ma 14:13
 7/21 anonim ***** válasza:

Össze, ha normális a dolog, számomra megfelelően látja el a szülői szerepet, megfelelő viszonyban van az exével, letisztázott körülmények között jön és megy a gyerek, nem ez a fura pingpongozás van vele, amit egyes szülők képesek megosztott felügyelet alatt csinálni.

Semmi bajom nem lenne, más gyerekével, természetesen nem lennék szülő szereplő számára (hiszen van neki sajátja), az együttélés sem okozna gondot. Azt viszont nem lennék képes végignézni, ha a számomra alapvető szülői kritériumoknak nem tudnak megfelelni, a gyerek sérül a helyzetben, mert nekem ez morálisan még akkor sem fér bele, ha nem az én gyerekem.

ma 14:17
 8/21 anonim válasza:
69%

“Tudnék”, de nem akarok. Nem szeretem a gyerekeket, nem szeretek a társaságukban lenni, és nem szeretném ha a partneremnek csak örökös második lennék.

(Saját gyereket sem akarok)

Valamint (mivel korombeliekkel ismerkedtem mindig is) meredeknek tartom ennyi idősen hogy volt egy kapcsolata ami olyan komoly volt hogy gyerekvállalásig jutott, aztán már szét is mentek.

30N

ma 14:21
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

Mivel nekem is vannak, ha elvált lennék, természetesen.

Sőt, inkább vele, mert jobban megértené a helyzetemet, mint egy gyermektelen.

Férfi vagyok.

ma 14:22
 10/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerinted? [link]
ma 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!