Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze tudnál jönni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés
febr. 3. 13:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá többször is példa az életem során, éppen ezért többé kisgyerekessel nem. Max. akkor, ha már 18 év felettiek a gyerekei és nem vele élnek, max. 2 hetente hétvégi apuka. Így elkerülve, hogy az ex nagyon képben legyen. Igen, magamból indulok ki. Még úgy sem, hogy nekem is van 2 gyerekem. Igaz, ebből 1 már felnőtt. Többet nem szeretnék szülni és a kisebbik így is pusztító hatással van az idegszálaimra.
febr. 3. 16:04
 22/41 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Amúgy sem szeretnék gyereket, másét meg végképp nem akarom a nyakamba varrni.
febr. 3. 16:58
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal akinek egy gyereke van és nem sokkal kisebb, mint lányom igen. 2 3 gyerekessel már nem nagyon.

Amikor nem volt gyerekem gyerekessel voltam, amióta van gyerekem nem volt gyermekes párom.

N 32

febr. 3. 17:02
 24/41 anonim ***** válasza:
80%
23 vagyok. Olyannal se jönnék össze aki akar gyereket (még).
febr. 3. 17:03
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnőttek már a gyerekek igen, ha kicsik akkor nem. Gondolom nem kell sorolnom az okokat. Amugy ez egy szipla igen/nem kérdés mégis a pontozásokon látszik egyesekből mit váltanak ki a válaszok. 🫠
febr. 3. 17:49
 26/41 anonim ***** válasza:
23%
Kizárt: számomra ez olyan, mintha egy használt autó lenne...
febr. 3. 18:02
 27/41 anonim ***** válasza:
14%

De milyen gyerek? Csecsemő, idióta kamasz, cuki 19 éves diáklány,...?

Meg ami a fő! A gyerek csinálója képben van-e?

febr. 3. 18:10
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

25 itt még nem is olyan vészes...más ilyen kérdés alatt már összevesznek.

23/24#

febr. 3. 18:12
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

Simán legalább nem nekem kellett megszüpnöm meg szenvednem a tesókkal. Hanem megtette más nő mégis vannak nekem.

Majd ugy akarnék gyereket hogy en speciel nem bánnám ha a tesoiba be van segitve..

febr. 3. 18:57
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar ha ram is van ideje

Nem zavarja az en gyerekem

Hajlando partner lenni esetleges kozos elmenyekben utazasban.

febr. 3. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!