Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?
Mert nem kell se saját, se más gyereke. Csak akkor lennék bárkivel kapcsolatban, ha nem akar ő se gyereket, és nincs is neki.
N (3-as voltam)
Igen, sőt, kifejezettem egedülálló kisgyermekes anyukát keresek, egyrészt, mert én már nem tervezek több gyereket (azt remélve h már ő sem, de ez nem kizáró ok), másrészt így azért több a közös téma, tennivaló, stb.
47F 3 gyerekkel
Persze azzal a feltétellel, h nem kívánok pótapa lenni és neki sem kell pótanyává válnia
Persze, 30 felett szinte mindenkinek van már, nem nagy dolog. Az exek sem annyira fontosak szerintem, mondjuk mázli, hogy nálunk nincs.
Nálam ez nem tényező, amíg azonos az értékrendünk, addig biztos lehetek benne, hogy minden körülményt hasonlóan fogunk látni és mindenféle helyzetet megoldunk. Szerintem ez csak értékrend kérdése, és azért mennek szét sokan, mert máshogy látják a dolgokat, de ez csak "nehéz" helyzetekben ütközik ki. Pl mikor szr munkád van, de kell a pénz, el kell látni idős rokont, kölcsönt kér valaki vagy gyereke, esetleg kutyája van az embernek.
Különböző értékrenddel nem lehet működni, nekem pl tikkel a szemem, ha azt mondja a másik, hogy költözzünk közel a parkhoz a kutyája miatt, vagy vidékre a "jó levegőért", vagy adjunk a kevésből ötmilliót a tesójának, mert "családon belül nem számít", de akkor is, ha azt mondja, hogy szerinte manapság az anál alap, esetleg a mosogatás/wcpucolás női munka:D. Azonos értékrenddel mindent megoldunk, ehhez pedig sokat kell beszélgetni, hogy kiderüljön, akik meg nem beszélnek eleget, az első eltérésnél szétmennek.
Egy gyerek véleményem szerint nem tesz tönkre egy kapcsolatot, max rájön az ember, hogy olyannal van együtt, akinek eltérő az értékrendje. Exeket is könnyű kezelni, ha ugyanúgy gondolod a dolgokat, mint a párod, és vagy mindketten határozottak vagytok, vagy mindketten konfliktuskerülők..
Egyébként a gyerek tök nagy stressz, így jobban meg tudod ismerni a párod, ha látod, hogyan bánik a saját, vagy más gyerekével, kijön a valódi személyisége. Így ideggyengéket lehet szűrni, mert csak idő kérdése, mikor válsz te is nála stresszforrássá, és láthatod, hogyan bánna veled is. Aki megcsapna egy gyereket nevelő célzattal, neked is ártana, ha nem is feltétlen fizikailag, de meg akarna leckéztetni, hogy tanulj a "hibádból":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!