Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze tudnál jönni olyan nővel/férfival akinek már van gyereke?
Figyelt kérdés
Akadály lenne ha előző párkapcoslatból vagy házasságból van gyerek? Esetleg tapaszatalatok,te hogy döntenél?okt. 25. 18:07
1/21 anonim válasza:
Tudnék mert szeretem a gyerekeket. Kivétel ha nagyon neveletlen és semmit se szólhatok a nevelésbe, vagy ellenkezőleg rám nyomná.
2/21 A kérdező kommentje:
Írjatok nemet is ha nem akadaly. Annak okán mintha azt látnám gyerekes apukaként nehzebb
okt. 25. 18:12
4/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki ugy gondolja ki is fejtheti,miért igen s miért nem😃
okt. 25. 18:22
5/21 anonim válasza:
Nem lenne akadaly a gyerek. Az en koromban jellemzoen mar felnottek.
50N
6/21 anonim válasza:
Nem. Nagyon nem.
Még nincs gyerekem,32F
7/21 anonim válasza:
Gyermekes elvált szülőként nagyobb eséllyel találsz elfogadó társat a szintén gyerekesek között. Akinek nincs, az vagy egyáltalán nem akar, vagy csak közöset szeretne.
8/21 anonim válasza:
Nem, mert nekem sincs gyerekem, és nem is szeretnék.
44/N
9/21 anonim válasza:
Csak akkor ha felnőtt gyereke van. Kifejezetten nem szeretem a gyerekeket és nem is szeretnék sajátot. Volt már gyerekkel rendelkező párom. Nem közvetlen a gyerek miatt ment tönkre abkapcsolat de belejátszott. 33 vagyok.
10/21 anonim válasza:
Nem. Nem akarok sose gyereket még másét sem.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!