Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél olyan nővel/ferfiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan nővel/ferfival akinek gyereke van?

Figyelt kérdés
Ez milyen szituáció ? Nehéz? Problémát okoz? Vagy ugyan olyan mint singliként?
2023. nov. 15. 20:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2023. nov. 15. 20:26
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2023. nov. 15. 20:27
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem akarok semmi olyan szituációval foglalkozni, ami egy gyerekkel előfordulhat, még kéthetente hétvégente sem.
2023. nov. 15. 20:31
 4/26 anonim ***** válasza:
66%

Azt mondják kis gyerek kis probléma nagy gyerek nagy probléma....habár én az ellenkezőjét tapasztalom...kis gyerek nagy probléma, nagy gyerek kis probléma..

Őszintén szólva engem a gyerekek nagyon fárasztanak olyan 12-13 éves korukig míg nincsenek meg egyedül vagy barátaikkal.

Viszont minél idősebb a gyerek, az anyja is annál idősebb...

Maximum valami laza szexen szórakozáson alapuló kapcsolatot tudnék csak elképzelni.

Van egy ilyen kolléganőm is, elég jól néz ki, de sajna gyereke van így nem jöttem vele össze soha, talán lehetett volna, de ő csak komolyat akart.

2023. nov. 15. 20:38
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak olyan kisgyerekes nőnek adnék esélyt aki tudja igazolni hogy a gyerek apja kapcsán nem a pénz és nem a külsőségek alapján választott.
2023. nov. 15. 20:53
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Én sem akartam ilyen nőt soha

Mégis ilyen lett az elsö barátnőm

Az biztos hogy így, gyerekkel sokkal nehézkesebb az egész kapcsolat, az ismerkedés is eleve, minden.

Mindent, értsd MINDENT a gyerekhez kell igazítani, ő az első az életében. Normális esetben a szeretetet ugyanúgy megkapod mint a gyerek, de akkor is a gyerek az első. Ha nem tudja a nő megoldani a gyerek lepasszolását, akkor lőttek a kettesbeni programoknak. Még a szex is attól függ hogy mi van a gyerekkel. Az egész kapcsolat is jóformán a gyerektől függ, ha kijössz vele akkor rendben van, ha nem jössz ki akkor repülsz

Részt kell venni a nevelésében is, hiszen te leszel az elsőszámú segítője a nőnek.

Szexuális téren viszont ugyanúgy jó lehet mint bármelyik nő, ezért szeretik őket így kihasználni.

Az igényeik is leesnek az ilyen nőknek, és képesek elég ragaszkodóak lenni, függnek a férfitól, nem olyan válogatósak mint a szinglik.

Szóval fel kell kötnie a liberót annak aki gyerekes nővel kezd ki, de megkaphatja tőle azt is amire szüksége van férfiként

2023. nov. 15. 21:04
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem

N33

2023. nov. 15. 21:19
 8/26 anonim ***** válasza:
17%

SOHA!!!!!!!!!!!!!!

Miért? Olvasd a válaszokat! https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2023. nov. 15. 21:28
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hiszen nekem is van. Nyilván az életünket a gyerek(ek)hez kell igazítani, de amúgy ugyanolyan. 39/f
2023. nov. 15. 21:31
 10/26 anonim ***** válasza:
82%

Magával az elvvel nincs bajom. Ha 30 lennék és szingli, ismerkednék gyerekesekkel. De 22 vagyok és a korombeliek tetszenek, velük ismerkednék, ha szingli lennék. És ha valaki ennyi idősen szülő, azzal nekem nem egyezik az értékrendem és nem működne. Meg én sem állok még készen egy ilyen feladatra.

N

2023. nov. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!