Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan fiúval/fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan fiúval/férfival akinek nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Nincs lehetőségem hol ismerkedni, ez a legfőbb problémám, zárkózott vagyok és barátaim sincsenek. Kb az egyetlen szabadidős tevékenységem a bicajozás. Máshoz nem nagyon van kedvem egyedül.

Amúgy nem vagyok igénytelen, meg ronda sem és szegény sem vagyok.

Szóval Te ismerkedél olyannal aki 25 és nem volt még kapcsolata és barátai sincsenek?

2022. jún. 3. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, de én 30 vagyok... és mint tudjuk itt a gyk-n ennyi idősen már öregnek számít egy nő.
2022. jún. 3. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jún. 3. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
6%

1# öreg is vagy mint az országút !

Kérdező a csajozast 15 évesen kell megtanulni. Mit csináltál az elmúlt 10 évben a kukiddal ?

2022. jún. 3. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt állítod, hogy nem vagy ronda, akkor hogy lehet, hogy még Tindert nem raktad fel??? Pont neked találták ki. Na, persze ha ronda vagy, az úgy egész más, akkor nem neked találták ki.
2022. jún. 3. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Kizárt.

És mi ez a "nincs lehetőségem ismerkedni" duma? Neked nincs életed? nem jársz iskolába, melózni, boltba, postára, dokihoz, ... ? Nem utazol buszon, vonaton,...?

2022. jún. 3. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogyha nincs igényed barátokra, miért szeretnél párkapcsolatot? Mit vársz egy párkapcsolattól?

Magyarországon minden falutol 50-100km-ként van egy nagyváros, ahol van lehetőséged programokra járni és új embereket megismerni. Miért nincs lehetőséged másokkal ismerkedni?

Az elmúlt évben mit tettél a változásért, mit sikerült elérni és mit tanultál belőle?

2022. jún. 3. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Emiatt nem zárnám ki, hogy ismerkedjek vele.
2022. jún. 3. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Ha amúgy normális akkor igen ismerkedtek ilyen fiúval.

24/L

2022. jún. 3. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!