Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan nővel/ferfival akinek gyereke van?
Igen.
Apám anno összejött anyámmal akinek már volt két fia, egy rettenet ex házassága és jöttem én, tehát nekem ez valahol természetes is.
Viszont számít mennyi gyereke van. Általánosságban elmondható, hogy minél több van, annál kisebb a valószínűsége hogy velem is vállalna és szeretnék saját gyereket. Tehát egynél igen, kettőnél azért már elbizonytalanodnék. De nem árt, ha az anyjuk sem egy túlvilági barom.
N
Nem. Akkor a gyerek apja is fel-felbukkanna.
Gyerekes elvált nő ismerkedjen gyerekes elvált férfiakkal! A liberális világnézet adott.
Nem. Legalábbis komoly kapcsolat céljából biztosan nem akarnék gyerekes anyukákkal ismerkedni!
Egyrészt ahogy előttem írták a gyerek lesz neki az első, és ezzel nincs is gond, foglalkozzon a gyerekével, főleg ha az még kicsi, önállótlan. De ne akarjon pótapát neki, nem akarom én sem más purdéját felnevelni.
Ez egyben egy jó indikátor is arra mennyire lehet komolyan tervezni a nővel, kivéve ha a férjét nem elhagyta vagy az nem hagyta el őt, hanem valami más történt (mondjuk meghalt a fazon).
Idősebb korban amúgy semmi akadálya nem lenne a dolognak, amikor már ilyen 16-18 körül van vagy vannak a gyerekei, tehát mondhatni kirepültek. De nyilván ekkor a nő is idősebb és én is csak akkor vállalnám ezt be ha korban már én is ott lennék.
Én meg gyerekes nő vagyok és szóba se jöhet gyerekes pasi meg olyan aki gyereket akar 🤷🏻♀️. Van ilyen is olyan is.
Mindneki maga tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!