Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél olyan nővel/ferfiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan nővel/ferfival akinek gyereke van?

Figyelt kérdés
Ez milyen szituáció ? Nehéz? Problémát okoz? Vagy ugyan olyan mint singliként?
2023. nov. 15. 20:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Persze, de nekem is van. Mondjuk mikor még nem volt, akkor se lett volna gondom vele. Mondjuk imádom a gyerekeket. Ha megnyerném a lottó 5-öst, szülnék vagy hatot.
2023. nov. 15. 21:40
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Apám anno összejött anyámmal akinek már volt két fia, egy rettenet ex házassága és jöttem én, tehát nekem ez valahol természetes is.

Viszont számít mennyi gyereke van. Általánosságban elmondható, hogy minél több van, annál kisebb a valószínűsége hogy velem is vállalna és szeretnék saját gyereket. Tehát egynél igen, kettőnél azért már elbizonytalanodnék. De nem árt, ha az anyjuk sem egy túlvilági barom.

N

2023. nov. 15. 21:41
 13/26 anonim ***** válasza:
51%
A kérdés sza..r! A kérdés helyesen: Kik ismerkednének gyermekes nővel/férfival? Sokan. Én is. Sőt! Kifejezetten csak gyermekes anyukával! Nekem is van kettő, imádom őket, de nem akarok többet. Egyenlőre így gondolom, bár még változhat. Szeretem a gyerekeket, sokkal jobban, mint a felnőtteket. Jobban is elvagyok velük. Őszinték, tiszták. Az anyáról is rengeteget elárul, ahogy a gyermekkel viselkedik. Nálam kizáró ok a gyermektelen nő. Bár már rég nem vagyok 20 éves, akkor még máshogy gondolkodtam.
2023. nov. 15. 21:53
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
Csak ha nincs más.
2023. nov. 15. 21:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok. Van benne valami, amit írsz 12-es, hogy aki ilyen családból jött(és működött ez a felállás), annak nem akkora gond. Én is ilyen vagyok. Szüleim elváltak kisebb koromban és mindkettőnek gyerekes párja lett, majd közös gyerek. Összesen 7en vagyunk tesók úgy, hogy vér szerinti egy sincs, mind féltestvér, de édestestvérekként szeretjük egymást.
2023. nov. 15. 21:57
 16/26 anonim válasza:
73%

Nem. Akkor a gyerek apja is fel-felbukkanna.

Gyerekes elvált nő ismerkedjen gyerekes elvált férfiakkal! A liberális világnézet adott.

2023. nov. 15. 23:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
látom sok az egyedülálló anyuka...sokan leszavazták azokat akik nem...
2023. nov. 16. 05:33
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem. Legalábbis komoly kapcsolat céljából biztosan nem akarnék gyerekes anyukákkal ismerkedni!

Egyrészt ahogy előttem írták a gyerek lesz neki az első, és ezzel nincs is gond, foglalkozzon a gyerekével, főleg ha az még kicsi, önállótlan. De ne akarjon pótapát neki, nem akarom én sem más purdéját felnevelni.

Ez egyben egy jó indikátor is arra mennyire lehet komolyan tervezni a nővel, kivéve ha a férjét nem elhagyta vagy az nem hagyta el őt, hanem valami más történt (mondjuk meghalt a fazon).

Idősebb korban amúgy semmi akadálya nem lenne a dolognak, amikor már ilyen 16-18 körül van vagy vannak a gyerekei, tehát mondhatni kirepültek. De nyilván ekkor a nő is idősebb és én is csak akkor vállalnám ezt be ha korban már én is ott lennék.

2023. nov. 16. 06:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy es nem akarok tobbet. Szoval en csak gyerekes palival ismerkednek mert joeseteben annak sem kell mar tobb.
2023. nov. 16. 06:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Én meg gyerekes nő vagyok és szóba se jöhet gyerekes pasi meg olyan aki gyereket akar 🤷🏻‍♀️. Van ilyen is olyan is.

Mindneki maga tudja.

2023. nov. 16. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!