Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként 30-as korosztályban lévő nőket kérdezném, számotokra milyen foglalkozások kizàrók ha társkeresésről van szó? Milyen foglalkozást, hivatást végző férfival nem ismerkednétek társkeresés céljából?
Figyelt kérdés
#Társkeresés, foglalkozás, kizáró ok
2023. jan. 7. 16:49
1/21 anonim válasza:
Bár szerintem totál szexik az egyenruhások, de rendőrrel, tűzoltóval fixen nem. A franc akar mindig aggódni értük.
2/21 anonim válasza:
Pl közhaszontalan (közmunkás).
Ezen kívül nagyo nem jut eszembe semmi
Nem azon múlik valakinek a személyisége, hogy mit dolgozik.
Felőlem kukás is lehetne, ha utána nem a kocsmába megy elverni a fizetést
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
1-es és a büntetés-végrehajtásnál a börtön őr foglalkozás nem kizáró számodra?
2023. jan. 7. 17:05
4/21 anonim válasza:
Az összes ahol csak egy beosztott a férfi. Francnak kell egyszerű melós.
5/21 anonim válasza:
Szerintem a börtönőrök kevésbé vannak közvetlen veszélynek itthon kitéve.
6/21 anonim válasza:
Semmilyen pedagógus, rendőr, katona, tűzoltó, semmilyen bolti eladó, masszőr, rendszergazda, gyári munkás…igazából egyszerűbb felsorolni, ami nem kizáró tényező.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólását.
6-os, ha számodra könnyebb és egyszerűbb felsorolni a nem kizáró tényezőket, akkor megírhatod azt is.
2023. jan. 7. 17:43
8/21 anonim válasza:
Érettségi alatt minden és az orvosi, kamionos meg egyéb olyan szakmák, ahol az illetőt szinte alig látom. Az nem párkapcsolat a szememben, ahol nem alszunk együtt szinte minden nap.
9/21 anonim válasza:
6 vagyok. Legjobb nekem a vállalkozó, mert èn is az vagyok.
Aki eleinte sokat dolgozik, aztán ha már beindult, maga alakítja a munkanapjait és bizonyos részek mennek maguktól már, úgyhogy akad szabadidőnk egymásra.
10/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2023. jan. 7. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!