Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főként 30-as korosztályban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként 30-as korosztályban lévő nőket kérdezném, számotokra milyen foglalkozások kizàrók ha társkeresésről van szó? Milyen foglalkozást, hivatást végző férfival nem ismerkednétek társkeresés céljából?

Figyelt kérdés

#Társkeresés, foglalkozás, kizáró ok
2023. jan. 7. 16:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Nőgyógyász, temetkezési vállalkozó, patológus/boncmester, kukás, takarító, rendőr-katona-tűzoltó ha veszély fenyegeti munka közben, politikus.
2023. jan. 7. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen műszakolós munka (gyári munkástól az orvosig bármi), mert én normál munkarendben dolgozom és úgy nehéz érdemi időt tölteni együtt, ha ő alig elérhető, amikor én igen.

Bármilyen olyan munka, ami miatt sokat van távol (kamionostól a pilótáig bármi).

Olyan munkák, amivel morálisan sem tudok egyetérteni (porszívóügynök, politikus, ilyesmi).

Na meg a semmire se vezető munkák, mint a közmunkás, segédmunkás, ilyenek.

Biztosan van még pár, de így hirtelen ennyi jut eszembe.

2023. jan. 7. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Nekem pont hogy az üzletember, felső beosztású nem kellene akinek sok pénze van mert az összes egy bántalmazó narci szemet akik csak tárgyként kezelik a nőket
2023. jan. 7. 19:30
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Rendor (behivjak,ejjel is dolgozik,flusztralt)

Orvos (a legtobb embereket ol,gyogyszerekkel kiserletezik rajtuk kezeles jogcimen,stb)

Kozmunkas

Pultos,pincer : tul sokat dolgozik,kimerult,faradt,nincs ideje kspcsolatra

2023. jan. 7. 19:33
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes válaszokat!
2023. jan. 7. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy. Ne legyen bünöző, es keressen netto 500 felett.
2023. jan. 7. 20:50
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os, szerintem a legtöbb ember nem keres ilyen jól. Nem véletlen hogy a medián jövedelem 2022-ben még bruttóban sem érte el az 500 ezer forintot. Mondjuk Kelet-Magyarországon elég nehéz ekkora jövedelmet keresni, Budapesten vagy a nyugati megyékben már jóval könnyebb.
2023. jan. 7. 20:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

17

Szeremcsére én Bp.n élek, és itt is ismerkedek.

2023. jan. 7. 21:12
 19/21 A kérdező kommentje:
Akkor ott könnyebben fogsz magasabb keresettel rendelkező férfit találni.
2023. jan. 7. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha annyit keres, mint én!
2023. jan. 7. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!