Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfival aki kastélyban él?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedünk kicsit tartok is ettől az egésztől,mert úgy vettem észre a képeiből hogy nagyon gazdag. Írtam neki hogy átlagos irodában dolgoző nő vagyok.
2023. ápr. 9. 23:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekel, hogy milyen gazdag? Ha nem érdekelnéd, akkor nem ismerkedne veled. Az, hogy hol lakik, nem jelent semmit. Én ebböl nem vonnék le nagy következtetéseket, föleg addig, amíg még csak nem is beszélgettem vele.
2023. ápr. 9. 23:08
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha Mr. Tiborcz vagy Mr. Mészáros az.
2023. ápr. 9. 23:08
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak a képeiből gondolod, hogy nagyon gazdag? Mitől tartasz igazából?
2023. ápr. 9. 23:13
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Az is lehet, hogy pl. szakács vagy kertész vkinek a kastélyában.
2023. ápr. 9. 23:19
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Elkezelted,h az egeszet neked kene takaritani??😂😂 N
2023. ápr. 9. 23:20
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell tartani a gazdag emberektol, nem ertem, mi ez a gazdagfobia itt. Ismerkedj vele, majd kiderul, hogy jo fej-e vagy sem.
2023. ápr. 9. 23:23
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, hogy ez téged miért aggaszt. Egy próbát megér, aztán úgyis hamar kiderül, ha nem illetek egymáshoz.
2023. ápr. 9. 23:39
 8/16 anonim ***** válasza:
11%
6. Kell tartani mert arogansak, felsobbrenduek és ezt sokaig pallastoljak is amig be nem etetik a not..
2023. ápr. 9. 23:57
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
8 Ja mert aztan a csorok nem ilyenek.
2023. ápr. 10. 00:00
 10/16 anonim ***** válasza:
29%
9. Mert csak ket veglet van te oksdek?!
2023. ápr. 10. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!