Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfival aki kastélyban él?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedünk kicsit tartok is ettől az egésztől,mert úgy vettem észre a képeiből hogy nagyon gazdag. Írtam neki hogy átlagos irodában dolgoző nő vagyok.
2023. ápr. 9. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Most az a baj ha gazdag, de az is baj ha nem? Mivan?
2023. ápr. 10. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

Nekem gond ha gazdag, mert èn egyenrangú társa szeretnék lenni, nem “a hátán felkapaszkodott nőci”. A saját szintemen keresek elsősorban. Nyilván, ha ettől eltér valaki nem kosarazom ki egyből, de felveti, hogy mennyire leszünk kompatibilisek hosszútávon.

De sok ismerősömnek pl. nem gond. Egy esélyt adnék neki én is, kiderül mennyire passzolunk. (Bár szerintem elég jól meg tudom ítélni, hogy én nem vagyok alkalmazkodó típus, ő meg nem az, akit elképzeltem magam mellé).

2023. ápr. 10. 00:47
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem deritsd ki gazdag e. Ha igen majd döntesz.

De nagy bajod nem lehet belőle

2023. ápr. 10. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy hosszabb távon hogyan működne. Nem hallanád/éreznéd-e, hogy ő/a családja/barátai lenéznek, aranyásóznak. Nem is olyan régen volt itt egy nagyon hasonló kérdés.
2023. ápr. 10. 08:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt minden válasz hülyeség.
2023. ápr. 10. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Biztos csak nyaralasi foto volt vagy kepszerkeztovel gyartotta vagy kastelynal kirandult…
2023. ápr. 10. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!